Szerintetek ki volt eddig Magyarország 5 legrosszabb vezetője?
Figyelt kérdés
Szerintem:
Rákosi Mátyás
Szálasi Ferenc
Kun Béla
Kádár János
Orbán Viktor
2019. jún. 24. 14:02
1/20 anonim válasza:
Gondoltam, hogy ebben a kérdésben benne van Orbán.
Kedves agyhalott kérdező, Gyúrcsótány hol van? Tudod, a böszme, aki néhány év alatt gallyra tette az országot, és jött az IMF? A rövidtávú emlékezetedre szedj gyógyszert!!!
2/20 anonim válasza:
Rákosi Mátyás
Kun Béla
Kádár János
Kossuth Lajos
Göncz Árpád
4/20 anonim válasza:
István király
Szálasi
Kádár
Horn
Gyurcsány
5/20 anonim válasza:
Szerintem annyi kapitálisan sok barom vezetője van egy ezer éves történelemmel rendelkező átlagos országnak, hogy ilyen Orbán és Gyurcsány szintű alakok még csak viccből sem férnének be. Még az utóbbi 100 év történelmét tekintve sem.
6/20 anonim válasza:
Kádár helyére mehet Gyurcsány, amúgy jó a listád.
7/20 anonim válasza:
4
Melyik István király? Csak mert volt egy pár, szám szerint 5.
8/20 mindentudó99 válasza:
[link] Gyurcsány viszi a prímet. Még bolygó szinten is kiemelkedőt alkotott.
9/20 anonim válasza:
Azon sírok, hogy akár az öt legrosszabbat, akár az öt legjobbat kellene felsorolni, egyik sem lenne könnyű, csak épp ellentétes okból...
10/20 anonim válasza:
Ö legjobb:
Károly Róbert
Hunyadi Mátyás
Szent István
III. Béla
Horthy Miklós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!