Melyik a legjobb és melyik a legrosszabb légitársaság?
Fapados: sok jo pl Flybondi, Jetsmart, Air Asia legroszabb wizzair ( ezzel szerencsere nem utaztam es nem is fogok)
Hagyomanyos: legjobb Turkish legroszabb Air France (ezt is kerulom de ha nics mas bevallalnam) a sok sztrajk miatt
Fapados legjobb: LOT, British airways
legrosszabb: ryanair, wizzair, easyjet
Nagy gép: legjobb: Qatar Airways, EVA air
legrosszabb: Aeroflot (orosz)
Turkish Airlines
Személyes tapasztalat. Mindegyikkel utaztam.
#6 Valóban nagyon hasznos annak a véleménye, aki szerint a LOT és BA fapados vagy aki úgy véleményez, hogy még sosem utazott az adott légitársasággal... :XD
A 76%-osnak teljesen igaza van, a kérdés meg persze elég bugyuta....
Ahhoz, hogy ilyet kijelenthessek, a világ összes repülőtársaságával kellett volna már utaznom, ráadásul nem is egyszer, ugyanis ilyen következtetést csak nagyobb "mintavétellel" lehet levonni. Ezért én most csak és kizárólag a saját eddigi tapasztalataimon alapuló szubjektív véleményemet tudom mondani (mint ahogy - gondolom - előttem is mindenki):
A kedvencem nem fapadosak közül a Turkish, de nem volt rossz élményem az American Airlines-szal sem. Rossz nem fapadost nem tudnék mondani, egyikkel sem volt gondom soha, csak max. nem volt semmi "extra".
A legjobb fapados számomra a WizzAir még úgy is, hogy tudom, sőt, én is tapasztaltam már, hogy vannak azért gondok. Na de az ár/érték arány számomra rendben van, szeretem a desztinációit, eddig mindig kedvesek voltak velem, és törölt járatra sikerült is elintézni a kártérítést.
A legrosszabb fapados számomra egyértelműen a Ryanair. Undokak, nem lehet velük kommunikálni, többször késnek/törölnek, mint ahányszor nem, és még csak nem is volt kényelmet az utam, mikor sikerült velük valahova mégis elrepülni. (Nem sokszor, mert másik két alkalommal, amikor náluk vettem jegyet, végül törölték a járatot, és a Wizz "mentett meg".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!