Mi volt a legrosszabb utazási élményed?
Az enyém más miatt volt rossz, bár maga a hely is csalódás volt. A Magas-Tátrában jártam. Régen voltam itt, és most úgy éreztem megváltozott. Persze nem, de megbántam mégis, mint úti cél.
De ami miatt igazán rossz volt:
odafele a navigáció elvitt vagy 60 km-re arrébb a céltól.
Indulás előtt nagy ellenőrzésen javításon esett át a kocsi. Kifejezetten kértem, hogy ne csak a tervezett dolgokat javítsák, hanem mindent, amit kell, főleg biztonságot érintő dolgokat.
Nos, megállt alattam az autó. Biztosításom van rá, csak bosszúság. Hát nem. A biztosítás műhelybe szállítást állta mást nem. A javításért annyit fizettem, mint az egy hét szállás. És három nappal tovább kellett maradnom.
Közben a telefonom is elromlott, a szállásadóét voltam kénytelen használ. Az már az én hibám, hogy semmiféle idegen nyelven nem tudok, és szegény ember még barátait is kénytelen volt bevonni a tolmácsolásba. Alapvető dolgokat még csak elmakogok, de a javítással kapcsolatosak már kívül esnek azon a minimális tudáson is, ami van.
Zalakaroson egy irgalmatlan koszos, büdös szállás. Volt ott minden, hangyás hűtő, gigászi lódarazsak a lépcsőházban, zsíros tányérokon felszolgált max közepesnek nevezhető ételek, kritikán aluli mennyiségű és minőségű reggeli (száraz zsömle, a legócskább parizer, fonnyadt paradicsom), a fürdőszobában gusztustalanul retkes csupasz beton zuhanytálca, koszos wc, a padlószőnyegen emberméretű fekete foltok, a függöny egy merő por, szállodai medence és szauna megléte egyszerű kamu, a “wellness részlegen” (ahova szabadon be lehetett sétálni, semmi lezárás) plafonig érő szemét, üres festékes bödönök, medencék helye balesetveszélyesen, lezárás nélkül, a sarokban még több lódarázs. Mindezt tetézte, hogy a 3 napos ottlétünk alatt mindennap volt egy kb 10 perces áramszünet. Egyedül a személyzet kedvességét tudom pozitívumként említeni, bár sajnos ők is nagyon lassúak, rutintalanok voltak, a számlát pl majdnem 10 percig tartott kiállítani és a fele fogyasztásunkat elfelejtették felszámolni.
Szerencsére azóta úgy tudom, hogy rég bezáratták ezt a “hotelt”. Legalább 100 helyen voltam már belföldön és külföldön egyaránt, de ilyen színvonaltalan nem volt egyik sem, pedig nem luxus szállodákba járok.
Ilyen nem volt mert egyszer ELMEGYEK new yorkba és ha még csalódom is akkor is megpróbálom keresni benne a jót és a kedvenc városom marad
Tényleg nem csalódtam semmiben,mindenben volt valami vagy pont a koromhoz kapcsolódott ami megfogott mindenben ahol eddig voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!