Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mi volt a legrosszabb élményetek egy pasival?
Gondolok itt arra, hogy átvert-e ,megcsal-t ne adj Isten megvert-e stb.. és ha lehet akkor a részletekre is kíváncsi lennék.
A válaszokat előre is köszönöm!
Uhh :( Nagyon sajnálom.. rossz volt ezeket olvasni :(
Szerintem ezek a férfiak csak a külsőségeket tekintve azok.
1: Ezt egyszerűen nem tudom elhinni.. komolyan fogta magát és rávizelt az arcodra csak úgy? Ez több mind felháborító.. ha valóban ez történt ott helyben kellett volna kasztrálni a köcsögöt..
2: Azért örülök, hogy sikerült végül valahogyan "elmenekülnöd" :(. Feljelentést tettél legalább?
4: Remélem azóta már nálad is helyrejöttek a dolgok :( .
1-es vagyok
Azóta szerencsére nem futottam össze vele sehol sem (kivéve egyszer egy víziparkaban, de elkerültem nagy ívben), az lenne a gáz, ha minden nap összefutnák vele...
Persze leírom, csak légyszi mindeki fejezze be a nekem való privátba irogatást, már "ajánlatot" is kaptam, valaki megkérdezte, hogy, hogy reagálnék, ha valaki ráverné az arcomra, szóval...
Először is tökön rúgtam, majd ő összeesett, én meg a földön egy nagyot rúgtam a fejébe, és elrohantam a helyről, az, hogy mi volt az indíttatása rá, nemtudom, valószínűleg defektes
Jól tetted!! :)
Amúgy ez a gyk hátránya sajnos. Vigyázni kell, hogy mit ír az ember, mert ehhez az emberhez hasonlóan itt is sok defektes alak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!