Ha valaki klausztrofóbiás, akkor érdemes "Economy" osztályon utaznia?
Figyelt kérdés
Édesanyám sajnos néha még egy összezártabb távolsági buszos utat sem visel olyan jól. Így felüljön egyáltalán repülőre?
Vagy max business class-on?
Esetleg vegyen be valami nyugtatót? Daedalon?
#repülő #repülés #utazás #nyugtató #nyaralás #repülőtér #Emirates #Daedalon #British Airways #klausztrofóbia
2018. márc. 16. 16:15
1/7 anonim válasza:
A business class is ugyanazon a gépen utazik... A daedalon pedig hányingerre van, nem nyugtató
2/7 anonim válasza:
Esetleg egy fél deci pálinkát igyon meg előtte, hogy oldja a szorongást (de ne többet, a részeg utasokat nem szeretik)!
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves Első!
A Business Class-ról tudom, hogy ugyanazon a gépen utazik és nem az utánfutón. Viszont több a férőhely, kevésbé szorosak az ülések, van hely.
2018. márc. 16. 19:59
4/7 anonim válasza:
Ezt anyukádtól kell megkérdezni, mutass neki videókat az adott gépről.
5/7 anonim válasza:
ha meglátja a 2 közötti árkülönbséget szerintem hajlandó lesz ekonomin menni:D
6/7 anonim válasza:
Business jegyek baromira túlárazottak, de ha megtehetitek, utazzon ott. Nagyobb a hely, de ugyanugy be van zárva.
7/7 anonim válasza:
A vészkijáratoknál kicsit tágasabb az ülőhely a sorok között.
Mostanában Ryanair-rel utaztam, 1-2000 Ft-ért választhat odaszóló ülőhelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!