Mennyi idővel érdemes kiérni a reptérre indulás előtt? A 100E busz tényleg kiér fél óra alatt?
Egy csütörtöki napon 15:50-kor indul a gépem. Csak kézipottyászom lesz, azt írták az e-mailben, hogy a kinyomtatott beszállókártyáimmal már mehetek is a biztonsági ellenőrzéshez.
Még sosem repültem, bele kell számolnom az időbe, hogy mindent meg kell, hogy találjak.
Egy ora is böven eleg, de ha tenyleg elsö alkalom, akkor azert nem art, ha felkeszülsz egy esetleges csuszasra. Keshet a busz, elkeveredsz a repteren stb.
Egyebkent a repteren jol lehet tajekozodni, de a szemelyzet is barmikor szivesen utbaigazit.
Arra is keszülj fel, ha minden siman megy. Ha nincs mivel lefoglalnod magad, akkor egy oras varakozas es bambulas nagyon kimeritö lehet. En ilyenkor, ha üzleti celbol megyek, olykor meg megnezem a mailjeimet, prezentaciomat, de legszivesebben egy jo könyvet olvasok. Ha tavolabbra repülök, akkor, amig tehetem, mozgok es setalok. Egyelöre meg nem vettem eszre, hogy furan neznenek, ha kicsit nyujtozok sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!