Melyik taxitársasággal érdemes kimenni a reptérre? Melyik a legmegbízhatóbb? (Ferihegy)
Megbízhatóság alatt egyrészt a tarifát értem, másrészt...
Még sosem mentem taxival a reptérre, most a hajnali órákban induló gépünk miatt lesz erre szükség.
Előre szeretnénk megrendelni a fuvart kb. hajnali fél 4-re. Ugye olyan nem fordulhat elő hogy valamilyen oknál fogva nem jelenik meg a megrendelt taxi? Ettől nagyon tartok, mert annyira a semmi közepén (XVII. kerület) lakik a barátnőm, akitől indulunk, hogy máshogy esélytelen lenne eljutni a reptérre a hajnali órákban, szóval buknánk a gépet.
Hívhattok (vagy neten rendelhettek) reptéri minibuszt is, én azzal szoktam kimenni a reptérre. Nagyon megbízható és jóval olcsóbb a taxinál. De ha egyébként van autótok, foglaljatok parkolóhelyet Vecsésen. Nagyon sokan foglalkoznak parkoltatással. Őrzött parkolóban lesz az autód, amíg külföldön vagytok, kisbusszal kivisznek a reptérre és ha megjöttök, visszavisznek a kocsihoz.
Szóval a lehetőségetek számtalan...
Köszönöm a válaszokat! :)
Megnéztem egyébként ezt a reptéri minibuszt, jóval drágábbnak tűnik, mint a taxi.
A XVII. kerületből (ami szomszédos a reptérrel ugyebár) 5900 forint lenne egy útra két főnek.
Én a Főtaxit ajánlom. A múltkor taxira volt szükségem, rendeltem, 5 perc múlva ott volt, a nagyjából 5,5 km távolságért kereken 2000 forint volt a viteldíj.
Taxify vel is utaztam, hát nem tudom, lehet hogy kezdő volt a sofőr. Én jobban megbízom az ún. régi cégekben. Már csak azért is ajánlom a főtaxit, mert már jártam úgy, kisebb cégeknél nem volt szabad kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!