Hogy tudnám visszaszerezni a pénzem a Wizz Air-től?
Sziasztok! A következő eset történt velünk.
2017.03.15-én foglaltunk a párommal két jegyet Barcelona-ba 80e Ft-ért 09.13-ai indulással. 2017.09.07-én kaptunk egy emailt, hogy törölték a járatot és az alábbi két opció közül választhatok: A, foglalok egy másik járatot 30 napon belül vagy B, visszatérítik a repülőjegyek árát. Természetesen a B opciót választottam, mivel kifizetett szállásunk és visszautunk volt, muszáj volt mennünk 09.13-án. Találtunk is egy járatot bécsi indulással. Nagyjából fél 9 körül landoltunk és az egészben az a legszebb, hogy a wizz air-es gép mellé "parkoltunk" be, amivel jöttünk volna.... Nyaralásunk után felhívtam őket és azt mondták, hogy kiutalták a pénzt, 15 napon belül megérkezik. Letelt a 15 nap, de a pénz nem érkezett meg. Hívtam ismét az ügyfélszolgálatot, ahol azt tanácsolták, hogy írjak panaszt. Megtettem, de még csak válaszra sem méltattak. Folyamatosan hívom őket szeptember óta, de mindig csak ígérgetés van, vagy semmi válasz. A bankomhoz is bementem, hogy hátha ott lett valami elrontva, de nem látnak semmit, még csak próbálkozást sem. Azt mondták, hogy abszolút nem történt utalás a légitársaságtól. Erről kaptam egy hivatalos levelet is.
Valakivel történt már ilyen? Mit tudok tenni hogy visszakapjam a pénzem? Ha nem muszáj nem szeretnék pereskedni, de a biztonság kedvéért az összes hívás rögzítve lett, amit az ügyfélszolgálattal folytattunk.
Előre is köszönöm a válaszokat! Hátha valaki tud ebben segíteni
(A kártérítést megkaptuk a kesettagepem.hu -nak hála, már csak a jegy ára maradt, ha esetleg valakiben ez is felmerülne)
Jozsef.Varadi@wizzair.com
Írj ide, garantálom, hogy 1-2 napon belül jön a válasz, ő a CEO.
Ilyen előzményekkel én már írogatnék nekik, hanem elmennék egy közjegyzőhöz fizetési meghagyásos eljárást indítani.
Arra elég nagy eséllyel fognak fizetni és nem fognak beleállni egy bukásra ítélt perbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!