Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám visszaszerezni a volt barátnőmet?
"Jelenleg azt szeretné ha csak barátok lennénk mondván hogy már nem tud úgy szeretni ahogy én megérdemlem"
Ez az egyik leggyávább, leghitványabb, legtiszteletlenebb duma ami szakításnál létezhet.
Komolyan ezt mondta? A helyedben én inkább leköpném ezek után. Annyi vér sem volt a pucájában, hogy kijelentse, "már nem vonzódik hozzád, másik pasira vágyik". Valójában ez az igazság.
Szerintem ne akarj egy ilyen nőt visszaszerezni. Jobban tennéd, ha keresetlen szavak kíséretében elküldenéd a p*csába majd letiltanád, hogy oldja meg ő a saját fszságait.
Lehet, hogy ezért szakított veled? A legtöbb nő nem szereti, ha a pasija a sürgősségire juttat másokat.
Persze gondolom ez csak amolyan műmájer duma volt...
Amilyen stílusban privátban anyázol és fenyegetőzöl nem is csoda, hogy itt tartasz.
Legszánalmasabb férfinak azt tartom aki csak ehhez ért. Egy teljesen normális tanácsot írtam mint külső szemlélő. Azt, hogy te máris össze akarod verni azt aki nem azt mondja amit te hallani akarsz ismét csak téged minősít.
A csajodat is el tudom képzelni, ha összeállt egy ilyen "férfival". Hopp, most megint valami rossz dolgot mondtam rá. :(
Ám hiányoltam némi "csicska" és "eláslak" szavakat az üzenetedből. Szerencsére a "tetves anyád, degenerált, p*cs" szavak szerepeltek szóval félsiker.
Amúgy nem kell aggódni. A standard gyakoris világnézet alapján minden lány ilyen pasira vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!