Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám visszaszerezni a barátnőmet? Többi lent
én több mint 2 éve vagyok a barátommal.. van neki egy gyerekkori legjobb haverja... ha olyan szemmel nézek rá mint ahogy egy szingli csaj nézné, akkor lehet nekem is tetszene.. sőt biztos, vicces, jól néz ki, lehet vele beszélgetni meghallgat stb... mégsem így nézek rá hanem úgy mint arra a srácra aki együtt nőtt fel a párommal, szinte már testvérek is, minden hülyeségben együtt voltak benne, együtt homokoztak meg húzgálták a lányok haját oviban stb, nem azt h hűűde jó pasi... valószínűleg ha barátnőd ezt látta benne, nem azt hogy a legjobb barátod, akkor az már régen nem volt jó kapcsolat.. én nem próbálnám visszaszerezni a helyedben. lehet visszamenne, de ha egyszer ment volna másfelé, ha tehette volna, megy majd mégegyszer.
de ha mégis akarod: szerintem próbálj úgy csinálni mintha még nem lettetek volna együtt.. mintha egy csaj lenne a suliból/melóból, aki nagyon tetszik és fel akarod szedni... nem tudom mennyire vagy romantikus tipus meg ilyenek, csinálj úgy mint bármelyik másik lánnyal csinálnál.. de szerintem tényleg hagyd a fenébe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!