Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! :$ Tippeket várok, hogyan lehetne volt barátnőmet visszaszerezni. (? ) Bővebben ->
Figyelt kérdés
Több mint 1évig voltam együtt egy lánnyal akit nagyon megszerettem, és már vagy 4éve hogy szakítottunk, de még mindig szeretem, nem is kicsit...:S közbe voltak mások, de végig tudtam hogy nemigazán kell más csak az agyát húztam meg ő is az enyémet de mostanra már eléggé eltávolodtunk egymástól. Annyira hogy már próbálkoztam, de hiába. Hogyan lehetne visszacsinálni mindent? Mert tudom hogy nemcsak én vagyok ezzel így...2010. febr. 9. 17:52
1/8 anonim válasza:
Kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba.
Szóval hívd fel, és hívd el randizni. ha igent mond, akkor kezdhetsz mindent előlről (kis helyzeti előnnyel), ha nemet, akkor legalább tudod.
Nincs értelme trükközi ennyi év után.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, de ez sajna már nem elég:S azért is döntöttem úgy hogy kiírom ide:D hátha valamit összehoznak nekem az emberek ami nekem még nem jutott eszembe:D
2010. febr. 9. 17:58
3/8 anonim válasza:
Küldj neki egy mozijegyet, de ne mondd meg, hogy te küldted, csak találkozzatok a mozi előtt és nézzétek meg a filmet. Amilyen kiváncsiak a nők, el fog menni és nem fog otthagyni sem. Utána üljetek le beszélgetni egyet és a többi ki fog derülni!
4/8 anonim válasza:
sehogy volt barátnőket nincs értelme visszaszerezni
5/8 anonim válasza:
Milyen szép ez hogy ennyi minden után is szereted. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Hát a mi kapcsolatunk elég durva volt..:S:D hmmm... ! mozijegy ! -> nem is rossz :D
2010. febr. 9. 21:25
7/8 anonim válasza:
Húú. 4 év az valóban hosszú idő. Hát az a baj, hogy mindenkinek más jön be.:S Én pl. olyan típusú vagyok, hogy a srácnak kell kezdeményezni, de aztán ne legyen olyan odaadó, meg legyen vmi amiért "küzdeni" kell érte.. Nem tudom, hogy érthető voltam -e.. De én a helyedben elhívnám találkozgatni, közvetlenül viselkednék, de egy ideig még nem nyomulnék. Egy picit néha jó játszani az elérhetetlent. Mindenkinek az az izgalmasabb, akiről valójában nem tudja, hogy hogyan viszonyul hozzá. ;) Szerintem. :D Ha érdekled, úgyis idegesíteni fogja a szitu egy idő után. :) Ha meg nem, akkor legalább nem égetted le magad azzal, hogy hiába próbálkoztál..
8/8 anonim válasza:
mondd meg neki h szereted és késsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!