Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném visszaszerezni volt barátnőmet! Mit tegyek?
Meg próbálom a lehető legrövidebben leírni a helyzetemet:
Négy évig voltunk együtt, mikor kb. egy hónapja szakítottunk. Nagyon jól megvoltunk a nyár elejéig, kulcsom is volt a lakásához, és úgy volt, hogy a nyáron eljegyezzük egymást, és jövőre összeházasodunk.
A probléma ott kezdődött, hogy amikor a karikagyűrűk megvételére került volna a sor, én azt találtam ki, hogy közösen vesszük meg (fel-fel arányban), de barátnőm inkább úgy, hoyg ezt nekem kéne... Na ezen vesztünk össze. (Tudom, hogy a fiúnak kell megvenni, és nem is azon múlik, hogy mennyibe kerül, mert apukámnak van pénze, és boldogan ad pénzt ilyenekre), csak egyszerűen úgy gondoltam, hogyha szeretjük egymást, ezt meg lehet tenni.
A barátnőm ebből azt a következtetést vonta lee, hogy nem szeretem, és nem tisztelem, és ezután lett minden igazán rossz... Az elmúlt négy év ki nem mondott sérelmeit hírtelen a fejemhez vágta, olyan dolgokat is, amiről nem tudhattam, hisz nem mondta, gondolatot meg még nem tudok olvasni. Olyan dolgokat is a fejemhez vágott, ami egyszerűen nem igaz (azt mondta nem vagyok ambiciózus), és ezen én is bepöccentem, mégjobban összevesztünk. Meg azt is mondta, hogy nem küzdök érte...
Másnap az utcán összefutottam egy volt barátnőmmel (akivel jóban maradtunk), és mikor meglátott vele a barátnőm elkezdett féltékenykedni, amit már tényleg nem bírok.
Ezek után hazautazott, nem egy városban lakunk (ez volt szombaton). Én hétfőn vettem gyűrűt és elvezettem hozzájuk, és megkértem a kezét... Kikosarazott. Azt mondta, hogy túl késő. Erre azt mondtam, hogy én már eleget küzdöttem, és most már küzdjön Ő is, és én befejeztem, számomra vége... Itt tényleg be kellett fejeznem, de visszamentem, és mégsem szakítottunk.
Ezután következett két hónap tömör szenvedés... Aminek a vége a szakítás lett.
Néhány napja összefutottam volt barátnőmmel az utcán, és láttam rajta, hogy Ő is szenved, de azt mondta, hogy most nem lenne jó, ha most folytatnánk...
Itt tartok, és tanácstalan vagyok...
Segítsetek!
ja és hát.. én se bírnám ki, h most békén hagyjam meg minden..de csak ezt teheted, ahogy a többiek is írták.. 1-2 hónap alatt kiderül, h akar-e még téged.. ha nem, akkor ne pazarold rá az időd.. nem érdemli meg...
de én erősen gyanakszom h nem ez volt a fő baja...csak ez váltotta ki...de hát nem ismerem a lányt :)
ha nyitna feléd, akkor se támadd le, legyél kedves, de ne tolakodó és türelmetlen... hátha megtudjátok beszélni, és minden jó lesz újra :) én drukkolok neked
(és nekem is rémlik ugyanez a kérdés... nem tudom hol volt eddig, de nem mostanság olvastam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!