Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan lehet repülőt lekövetni?

Hogyan lehet repülőt lekövetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemsoká a KLM légiutastársasággal repülök haza Amerikából. Hol tudják majd az én járatomat lekövetni, hogy mikor hol tart?

Találtam oldalt, de nem vagyok benne biztos hogy az a jó, és ugyebár tesztelni nem tudom..

2017. aug. 13. 06:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2017. aug. 13. 07:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Viszont itt csak akkor tudnak egy bizonyos jaratra keresni ha fizetnek erte..Olyan alkalmazas kellene ami csak az en jaratomat mutatja, es arrol a leheto legtobb infot.
2017. aug. 13. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell fizetni érte. Ingyenesen kiírja: mikor kell felszállnia, mikor kell leszállnia, a valós felszállási időt, a valós érkezési időt, mutatja a térképen, hogy éppen hol jár, kiírja a lajstromjelet, de még azt is, hogy előzőleg hol járt maga a gép.

Mit szeretnél még tudni róla?

2017. aug. 13. 08:26
 4/6 anonim ***** válasza:
A lényeges adatokért nem kell fizetni csak a te szempontodból lényegtelenekért (pl. true air speed, vagy hőmérséklet).
2017. aug. 13. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk arra azért készítsd fel a járatodat követőket, hogy ha mégsem ír ki semmit az oldal, attól meg nem vesztél oda. Néha előfordulnak hibák az oldalon.
2017. aug. 13. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Van több is, pl.

flightradar24

liveflightinfo

flight Aware.

2017. aug. 19. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!