Most, hogy a Wizz Air már napi 3 pár repülőt indít Londonba és eléggé drága a szállás Londonban, szerintetek megéri egynapos kirándulásra Londonba repülni?
Reggel 6-kor elrepülsz Pestről, angol idő szerint 7:30-kor ott vagy. Ott tudod tölteni az egész napot és 20:30-kor felszállsz, magyar idő szerint éjfélre itthon vagy. Láttad Londont és nem kellett drága szállást foglalni. Egy embernek a jegy, oda-vissza kb. 16000 forint, vagyis kétszer annyi, mint az oda-vissza vonatjegy Bécsbe, az útidő pedig ugyanannyi: 2 és fél óra.
Szerintetek megéri így elmenni Londonba egy napra?
Ne haragudj!!!
De nagy baromság lenne.
6.kor indulsz 7.30kor ott vagy az kb 8.00-8.30 amíg kiérsz a terminálból, London központja Lutontól kb.60Km. Ha bevisz valaki ami a leggyorsabb az kb 1óra minimum.
A Tömegközlekedésről ne is beszéljünk inkább.
Jobb esetben is 10-11körül kezdhetsz el nézelődni.
Én 1.5évet éltem kint.és nagyjából a látnivalók 20%-át tudtam megnézni.
Nem tudom mit tudnál megnézni kb 6-7-óra alatt.
Mert hát vissza is kell érni a reptérre, 19 körül illő lenne ott lenni.
Nem igazán látom értelmét.
Üdv.
Nem osztom a második véleményét.
6-7 óra alatt nyugodtan meglehet nézni amit szeretnél.Igaz olyan helyekre felesleges bemenni mint a British múzeum vagy Madam tussauds (mert ez olyan másfél 1 órás séta)
de az épületeket,egy hosszú sétát tehetsz.
De abban igaza van,hogy ha 7:30-ra szállsz le a gépről akkor minimum fél órát vegyél míg kiérsz a reptérről.Ha van egyből buszjárat a vonathoz,akkor próbáld meg a vonatot.De lehet,hogy ugyanannyi idő mint helyből felszállni a buszra és bebuszozni Londonba.
Viszont ha többet akarsz látni Londonból,ha múzeumokba is menni akarsz,ha vásárolni is akarsz,akkor nem érdemes úgy kijönni,hogy nem éjszakázol legalább 1 napot itt.
Bár ez sem vészes.Egy Bed And Breakfast hostelba akár 1 éjszaka 30 font..Ki lehet bírni,és nem kell kapkodni,többet látsz.
ma 21:40
Most már lehet 1 napra tenni az oda-vissza utat.
Nem, nem éri meg, semmit sem fogsz látni, viszont elpocsékolsz egy napot, egy csomó pénzel.
7:30-kor ott vagy. Ha mázlid van, mondjuk 8, fél kilenc felé kinn vagy a reptéren. Ha mázlid van. Mi mondjuk két és fél órát vártunk a csomagjainkra, mert valami gikszer volt. (Malévval). Ez esetben fél tizenegykor is ott vagy még...
Beérsz a pályaudvarra mondjuk optimistán 11 felé. És még nem láttál SEMMIT. London Pest megye méretű, még ha célzottan két helyre mész, akkor is nagyon-nagyon kevés idő ez (hiszen vissza is kell érni a reptérre, és a gép indulása előtt egy órával már erősen illik ott lenni, tehát 9 körül már ott kell lenned, vagyis LEGKÉSŐBB hét felé már indulhatsz vissza. Vagyis van 6 órád. Egy rohadt nagy városban (pláne, idegen terepen, ahol tájékozódni is kell) megtalálni bármit is. Kb megnézheted a Tower Bridget, a Temzét, esetleg a Hyde parkot, rohamtempóban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!