Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repulés fóbia leküzdése hogyan?

Repulés fóbia leküzdése hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudom hogy van kb 4500 ilyen kerdes. Olvasgattam oket. De en szeretnem ujra feltenni talan kicsit maskepp. Most fogok egyedul hazarepulni 2 es fel oras ut. A gond h rettentoen felek. Hogy mitol nemtudom hisz jol tudom hogy a legbiztonsagosabb kozlekedesi eszkoz meg h a repuloterig kivezeto ut veszelyesebb stb.. regen panikrohamos voltam es ebbol a szempontbol nem mult el. Halalfelelmem van a gepen. Es mivel tudom h nem lesz baj de mivan ha pont szar gepre sikerult fellszalni. Persze ez is kb eselytelen meg nem igy kell felfogni de nem tudom lekuzdeni a demonjaimat. Nem bizok benne. Irtatok h ilyen embereknek meg kene ismernie a gep mukodeset es akkor konnyebb lesz. Ilyet hol talalok?

2017. jún. 19. 02:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Konyak.
2017. jún. 19. 11:07
 2/4 anonim válasza:
Minél többet repülsz annál jobban elmúlik a félelem! De az orvos felír nyugtatót amit elötte beveszel és ennyi'
2017. jún. 19. 14:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez az egeszben a furcsa h ha az ember tudja h vmi biztonsagos nem lesz baj megins retteg. Pedig okom sincs a felelemre hisz soha nem zuhantam meg le.. bar remelem nem is fogok. En csak az egeszbe azt nem szeretem aminir fentvagyunk es szetakar szakadni a gep csorog csattog dobal. Persze ez normalis. De szamomra halal mondjak h le es fel szallas a legveszelyesebb felszalasnal ugyis mindegy leszalasnal meg orulok h vegre perceken belul talajt fogunk en valamiert fent felek. Van teriszonyom de a gepen nincs. Nem bizok abba h biztos minden 100% es ez rossz.
2017. jún. 19. 15:07
 4/4 macska28 ***** válasza:

Szia!

A félelem ellen legjobban tudással lehet harcolni. Javaslom, hogy olvass utána a repülés technikai hátterének, az is lehet, hogy közben megszereted a repülést! Ha ez nem válik be, akkor menj ki a reptér környékére, és nézz fel és leszálló repülőgépeket, így megszokhatod a repülést. Ha ettől függetlenül még mindig félsz, akkor sokat segíthet valamilyen stresszoldó módszer, mindenkinél más válik be. ( PL.: ujjak összeérintése, stresszlabda ). Az is segíthet, ha felkeresel egy pszichológust.

2017. jún. 22. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!