Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit szólnátok hozzá, ha...

Mit szólnátok hozzá, ha fürdőzés közben (pl Balaton stb) valamely testrészetekkel megérintenétek egy nagy halat. Pl egy másfél, két méteres harcsát? Végül is megeshet. Esetleg járt így valaki? :D

Figyelt kérdés

Most nem kell pont egy két méteres harcsára gondolni,beérem egy tíz kilós süllővel is:D

Én biztos le.osnám a bokám,nem mintha félni kellene tőlük csak úgy mégis....

2014. júl. 12. 00:11
1 2
 1/16 anonim válasza:
ez lenne az én saját általános reakcióm is :D
2014. júl. 12. 08:53
 2/16 anonim válasza:
A harcsa ragadozó hal. Eléggé sz.r lenne ha bekapná a brét... inkább hátta fordulok az összes nagyhalbak... Bár a cápát nem érdekli hogy háttal vagy szembe vagy vele. xD
2014. júl. 12. 08:53
 3/16 anonim válasza:
100%
Az agárdi szabadstrandon nagy melegben rendszeresen kijönnek hatalmas harcsák a fürdőbejáróhoz napozni. Egyszer láttam olyat is, amelyiknek nagyobb feje volt, mint nekem. Tartottam tőle, hogy egyszer leharapja a brét, és mivel ragadozó és rossz a látása is, viszont mozdul mindenre, ami mozog, erre láttam is esélyt, szóval mindig volt bennem egy olyan bré-féltés... Aztán olvastam, hogy kiváló szaglása van szerencsénkre, és elkerüli az embert szag alapján, szóval meg lehet nyugodni!
2014. júl. 12. 09:12
 4/16 anonim válasza:
Velem volt olyan, h egy valami a víz alatt végigsimította a combomat. Mivel barátommal voltam, azt hittem, h ő volt. Aztán megfordultam, és láttam, h 3m távolságra áll tőlem, szóval ő nem ehetett. Akkor lenéztem, és láttam a hal sziluettjét a vízben. :D Nem volt olyan hatalmas, de azért én is megijedtem egy cseppet. :)
2014. júl. 12. 09:21
 5/16 anonim válasza:
Döglött hal a legjobb valami megérint hátra nézek és felbukkan annál nincs jobb.
2014. júl. 12. 09:29
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:-)

látom sokan féltik a brét:-)

2014. júl. 12. 09:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

van olyan aprócska hal is persze nem itthon Amazonasban élnek, ha pl belehugyálsz a vízbe megérzi a vizelet szagát vagy nemtudom és felkúszik a hugycsövedbe :S [link]

https://www.youtube.com/watch?v=QQWgUht-ObI

2014. júl. 12. 10:38
 8/16 anonim válasza:
Valamikor régen akváriumi halaknak eleséget gyüjtöttem kb. combközépig érő vízbe. Apró 1 - 2 cm-es és igen éhes naphal ivadékok azzal szórakoztak, hogy a lábamon a szőrt huzigálták. Alig vártam, hogy végre kimehessek a partra,mert rém idegesítő volt.
2014. júl. 12. 10:42
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem ez a rémálmom!! Komolyan, félek az édesvízi halaktól, vagyis inkább attól, hogy nem látom mi van a lábam alatt. Ezért nem is merek olyan helyen fürdőzni, ahol kevesen vannak!
2014. júl. 12. 11:29
 10/16 A kérdező kommentje:
9-es én ugyan az érzem,amit te!:-)
2014. júl. 12. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!