Mit szólnátok hozzá, ha fürdőzés közben (pl Balaton stb) valamely testrészetekkel megérintenétek egy nagy halat. Pl egy másfél, két méteres harcsát? Végül is megeshet. Esetleg járt így valaki? :D
Figyelt kérdés
Most nem kell pont egy két méteres harcsára gondolni,beérem egy tíz kilós süllővel is:D
Én biztos le.osnám a bokám,nem mintha félni kellene tőlük csak úgy mégis....
2014. júl. 12. 00:11
1/16 anonim válasza:
ez lenne az én saját általános reakcióm is :D
2/16 anonim válasza:
A harcsa ragadozó hal. Eléggé sz.r lenne ha bekapná a brét... inkább hátta fordulok az összes nagyhalbak... Bár a cápát nem érdekli hogy háttal vagy szembe vagy vele. xD
3/16 anonim válasza:
Az agárdi szabadstrandon nagy melegben rendszeresen kijönnek hatalmas harcsák a fürdőbejáróhoz napozni. Egyszer láttam olyat is, amelyiknek nagyobb feje volt, mint nekem. Tartottam tőle, hogy egyszer leharapja a brét, és mivel ragadozó és rossz a látása is, viszont mozdul mindenre, ami mozog, erre láttam is esélyt, szóval mindig volt bennem egy olyan bré-féltés... Aztán olvastam, hogy kiváló szaglása van szerencsénkre, és elkerüli az embert szag alapján, szóval meg lehet nyugodni!
4/16 anonim válasza:
Velem volt olyan, h egy valami a víz alatt végigsimította a combomat. Mivel barátommal voltam, azt hittem, h ő volt. Aztán megfordultam, és láttam, h 3m távolságra áll tőlem, szóval ő nem ehetett. Akkor lenéztem, és láttam a hal sziluettjét a vízben. :D Nem volt olyan hatalmas, de azért én is megijedtem egy cseppet. :)
5/16 anonim válasza:
Döglött hal a legjobb valami megérint hátra nézek és felbukkan annál nincs jobb.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:-)
látom sokan féltik a brét:-)
2014. júl. 12. 09:40
7/16 anonim válasza:
van olyan aprócska hal is persze nem itthon Amazonasban élnek, ha pl belehugyálsz a vízbe megérzi a vizelet szagát vagy nemtudom és felkúszik a hugycsövedbe :S [link]
8/16 anonim válasza:
Valamikor régen akváriumi halaknak eleséget gyüjtöttem kb. combközépig érő vízbe. Apró 1 - 2 cm-es és igen éhes naphal ivadékok azzal szórakoztak, hogy a lábamon a szőrt huzigálták. Alig vártam, hogy végre kimehessek a partra,mert rém idegesítő volt.
9/16 anonim válasza:
Nekem ez a rémálmom!! Komolyan, félek az édesvízi halaktól, vagyis inkább attól, hogy nem látom mi van a lábam alatt. Ezért nem is merek olyan helyen fürdőzni, ahol kevesen vannak!
10/16 A kérdező kommentje:
9-es én ugyan az érzem,amit te!:-)
2014. júl. 12. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!