Mit szólnátok hozzá, ha fürdőzés közben (pl Balaton stb) valamely testrészetekkel megérintenétek egy nagy halat. Pl egy másfél, két méteres harcsát? Végül is megeshet. Esetleg járt így valaki? :D
Most nem kell pont egy két méteres harcsára gondolni,beérem egy tíz kilós süllővel is:D
Én biztos le.osnám a bokám,nem mintha félni kellene tőlük csak úgy mégis....
Rajtam néhány éve úszott keresztül egy vízisikló, miközben a vízen feküdtem...
Én nem is annyira ijedtem meg, mint a lányom, aki távolról látta és felsikoltott. Én erre figyeltem fel és amikor felemeltem a fejem, vettem észre hogy "meg lettem támadva"! :D
Van egy ismerősöm, érett, felnőtt férfi, kemény, mint a vídia... ...és ugyanígy fél a halaktól!
Ugyan mi a fenét tudna csinálni veled egy hal? Lenyel keresztben? A ragadozók közül egyedül a csuka és a harcsa necces (méretükből és kíváncsiságukból adódóan), a süllő félénk, a többi meg kicsi... Szóval nem kell izgulni. Egyre figyeljetek - ívási időszakban ne zargassátok őket; akkor el tudom képzelni, hogy akár emberre is támadhatnak, de inkább a szülő(ke)t és a jövő nemzedéket félteném egy ilyen helyzetben, mint az embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!