Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit szólnátok hozzá, ha...

Mit szólnátok hozzá, ha fürdőzés közben (pl Balaton stb) valamely testrészetekkel megérintenétek egy nagy halat. Pl egy másfél, két méteres harcsát? Végül is megeshet. Esetleg járt így valaki? :D

Figyelt kérdés

Most nem kell pont egy két méteres harcsára gondolni,beérem egy tíz kilós süllővel is:D

Én biztos le.osnám a bokám,nem mintha félni kellene tőlük csak úgy mégis....

2014. júl. 12. 00:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ment az zöld mindenkinek!:D
2014. júl. 12. 13:38
 12/16 A kérdező kommentje:
mármint a zöld
2014. júl. 12. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Rajtam néhány éve úszott keresztül egy vízisikló, miközben a vízen feküdtem...

Én nem is annyira ijedtem meg, mint a lányom, aki távolról látta és felsikoltott. Én erre figyeltem fel és amikor felemeltem a fejem, vettem észre hogy "meg lettem támadva"! :D

2014. júl. 12. 15:39
 14/16 A kérdező kommentje:
na a másik halálom a kígyó....:-)
2014. júl. 13. 16:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Én azóta vagyok eunuch, hogy leharapta egy méretes harcsa.
2014. júl. 14. 10:04
 16/16 anonim válasza:

Van egy ismerősöm, érett, felnőtt férfi, kemény, mint a vídia... ...és ugyanígy fél a halaktól!

Ugyan mi a fenét tudna csinálni veled egy hal? Lenyel keresztben? A ragadozók közül egyedül a csuka és a harcsa necces (méretükből és kíváncsiságukból adódóan), a süllő félénk, a többi meg kicsi... Szóval nem kell izgulni. Egyre figyeljetek - ívási időszakban ne zargassátok őket; akkor el tudom képzelni, hogy akár emberre is támadhatnak, de inkább a szülő(ke)t és a jövő nemzedéket félteném egy ilyen helyzetben, mint az embert...

2014. júl. 14. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!