Nincs bőröndöm. Pakolhatom a cuccaim egy nagy kartondobozba?
Elfogadják azt is a reptéren? :D
Köszi!
> feladott poggyászként a bazinagy hullazsák volt eddig a csúcs, de az strapabíró módon összeragasztószalagozva
Na, ahogy a dobozokról írók Te se repültél még sokat ha ez a csúcs :) A sitteszsák (contractor's bag) az annyira standard, hogy rengeteg légitársaság ad neked check in-nél -- általában ingyen -- ha valami zűr van. 3 mil (ez az egy ezred inch rövidítése) vagy vastagabb zsák tökéletesen megfelel, én a kézitáska aljában tartok párat hogy ha fel kell adni, akkor belehúzom és nem szakadnak le a szíjai. Praktikus átlátszót használni, a légitársaság is azt addja. Magyarországon gyakoribb mikronban mérni, tipikusan 100 mikronost lehet kapni, az már 4 mil, több mint elég.
Legalább kérj kölcsön valami bőröndöt, táskát. A szállodában is jó lesz kartondobozzal megjelenni :-)
Hazafele útra pedig csomagolsz egy tartalékot, ragasztószalagot, vagy hogy oldod meg?
Csak elegánsan utazzál!
Mivel nagyon kényelmetlen majd egy nagy dobozt cipelni, ezért ha egy banános dobozba belepakolsz, majd barna öntapadós ragasztóval áttekergeted, és szerelsz rá kerekeket s kötsz rá egy madzagot, akkor tudod húzni is magad után.
Gondolom, hogy a gatyádat is egy spagi tartja, tehát eleve lesz nálad.
Majd ne felejtsél el a magyar zászlót is tűzni a csomagodba, hogy lássák, hogy mi megadjuk a módját...
"Na, ahogy a dobozokról írók Te se repültél még sokat ha ez a csúcs :) A sitteszsák (contractor's bag) az annyira standard, hogy rengeteg légitársaság ad neked check in-nél -- általában ingyen -- ha valami zűr van."
Évente 5-6 alkalommal repülök, nem tudom, ez sok-e, de ilyet ennél az egy ismerősömnél szoktam látni, reptéren más utasoknál se. És ő konkrétan ezt hozza magával Csepelről. :)
> Évente 5-6 alkalommal repülök, nem tudom, ez sok-e, de ilyet ennél az egy ismerősömnél szoktam látni, reptéren más utasoknál se. És ő konkrétan ezt hozza magával Csepelről. :)
Hát annyira azért nem gyakori, ez tény, ahogy mondtam, akkor szokás használni, ha zűr van, azért senki nem úgy kezdi, hogy megjelenik egy contractor bag-gel a reptérrel. Hanem mondjuk úgy, hogy a börőnd szétszakadt az előző repülőn, hát most mi legyen. Vagy mint említettem, amikor rászorítanak arra, hogy hátizsákot addjál fel.
Évi 5-6 nem sok, havi 5-6 sem ha egy kontinensen marad az ember, akkor nem nagy ügy, sőt egy idő után rutin. Ami ennél több, na az sok, például én 2014 elején először február 3-24 között a következő reptereken voltam sorrendben: Vancouver, Honolulu, Sydney, Wellington, Melbourne, Honolulu, Vancouver aztán március 20 - április 14: Vancouver, San Francisco, New York JFK, Brüsszel, Budapest, Koppenhága, Rejkjavik, New York JFK, New York LGA, Chicago ORD, Vancouver. Na, ez így sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!