Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Nincs bőröndöm. Pakolhatom a...

Nincs bőröndöm. Pakolhatom a cuccaim egy nagy kartondobozba?

Figyelt kérdés

Elfogadják azt is a reptéren? :D

Köszi!

2017. ápr. 2. 15:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

> feladott poggyászként a bazinagy hullazsák volt eddig a csúcs, de az strapabíró módon összeragasztószalagozva

Na, ahogy a dobozokról írók Te se repültél még sokat ha ez a csúcs :) A sitteszsák (contractor's bag) az annyira standard, hogy rengeteg légitársaság ad neked check in-nél -- általában ingyen -- ha valami zűr van. 3 mil (ez az egy ezred inch rövidítése) vagy vastagabb zsák tökéletesen megfelel, én a kézitáska aljában tartok párat hogy ha fel kell adni, akkor belehúzom és nem szakadnak le a szíjai. Praktikus átlátszót használni, a légitársaság is azt addja. Magyarországon gyakoribb mikronban mérni, tipikusan 100 mikronost lehet kapni, az már 4 mil, több mint elég.

2017. ápr. 3. 06:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Legalább kérj kölcsön valami bőröndöt, táskát. A szállodában is jó lesz kartondobozzal megjelenni :-)

Hazafele útra pedig csomagolsz egy tartalékot, ragasztószalagot, vagy hogy oldod meg?

2017. ápr. 3. 10:26
 13/16 anonim ***** válasza:
29%

Csak elegánsan utazzál!

Mivel nagyon kényelmetlen majd egy nagy dobozt cipelni, ezért ha egy banános dobozba belepakolsz, majd barna öntapadós ragasztóval áttekergeted, és szerelsz rá kerekeket s kötsz rá egy madzagot, akkor tudod húzni is magad után.

Gondolom, hogy a gatyádat is egy spagi tartja, tehát eleve lesz nálad.

Majd ne felejtsél el a magyar zászlót is tűzni a csomagodba, hogy lássák, hogy mi megadjuk a módját...

2017. ápr. 3. 13:28
 14/16 anonim válasza:
#13 gratulálok...
2017. ápr. 4. 17:36
 15/16 anonim ***** válasza:

"Na, ahogy a dobozokról írók Te se repültél még sokat ha ez a csúcs :) A sitteszsák (contractor's bag) az annyira standard, hogy rengeteg légitársaság ad neked check in-nél -- általában ingyen -- ha valami zűr van."

Évente 5-6 alkalommal repülök, nem tudom, ez sok-e, de ilyet ennél az egy ismerősömnél szoktam látni, reptéren más utasoknál se. És ő konkrétan ezt hozza magával Csepelről. :)

2017. ápr. 5. 04:35
 16/16 anonim ***** válasza:
48%

> Évente 5-6 alkalommal repülök, nem tudom, ez sok-e, de ilyet ennél az egy ismerősömnél szoktam látni, reptéren más utasoknál se. És ő konkrétan ezt hozza magával Csepelről. :)

Hát annyira azért nem gyakori, ez tény, ahogy mondtam, akkor szokás használni, ha zűr van, azért senki nem úgy kezdi, hogy megjelenik egy contractor bag-gel a reptérrel. Hanem mondjuk úgy, hogy a börőnd szétszakadt az előző repülőn, hát most mi legyen. Vagy mint említettem, amikor rászorítanak arra, hogy hátizsákot addjál fel.

Évi 5-6 nem sok, havi 5-6 sem ha egy kontinensen marad az ember, akkor nem nagy ügy, sőt egy idő után rutin. Ami ennél több, na az sok, például én 2014 elején először február 3-24 között a következő reptereken voltam sorrendben: Vancouver, Honolulu, Sydney, Wellington, Melbourne, Honolulu, Vancouver aztán március 20 - április 14: Vancouver, San Francisco, New York JFK, Brüsszel, Budapest, Koppenhága, Rejkjavik, New York JFK, New York LGA, Chicago ORD, Vancouver. Na, ez így sok.

2017. ápr. 5. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!