Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy opel zafira típusú...

Bgs30 kérdése:

Van egy opel zafira típusú személykocsim. Kérésem az lenne ha másik kasztnit akarok venni, ami lehetöleg ugyan olyan mint az enyém, akk bele pakolhatom az én autóm motorját?

Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
És az alvázszámmal mi lesz ? :)
2017. jan. 8. 18:46
 2/10 cselez ***** válasza:
Tyű ez kemény! Nem tudom, hogyan akarsz kasznit venni, talán egy másik zafirára gondolsz motorhibásan? Mert akkor azt kell a nevedre iratnod, és miután beleraktad a mocit átíratod a motorszámot. De hogy mit fogsz csinálni a mostani zafiráddal az jó kérdés.
2017. jan. 8. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Hol van az alvázszám rajta?
2017. jan. 8. 19:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Na hát ja.az alváz szám az anyós ülés elött van a küszöbön belül.

Amugy igen találtam egy szinben tipusban meg egyező zafirát,amit alkatrészként árulnak,eladnák egyben a kasztnit motor és válto nélkül.

2017. jan. 8. 19:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet a mostani zafirámmal hogy néhány helyen az első tulaj meg zúzta.14éves,az első tulajtól vettem.lényegében olcsó volt a többi tesojával szemben.esztétikai hibákról van szó lényegében,és ott ahol sérült el kezdett korrodálódni.ezért volt olcsó.motorikusan nagyon jó,de egyre több hibát vélek gel fedezni rajt,amit a vételnél nem vettem észre..
2017. jan. 8. 19:35
 6/10 cselez ***** válasza:
Hát nehéz műtét lesz az biztos. Ér annyit amennyit fogsz küzdeni vele?
2017. jan. 8. 19:49
 7/10 cselez ***** válasza:
Az alváz-számot már nem nagyon lehet átpakolgatni, mert ha valaki valamikor bebukik vele eredet vizsgán, akkor végignézik az összes előző tulajt.
2017. jan. 8. 19:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor keress egy jó lakatost és komplett küszöb csere a jobb oldali padlólemez jó részével együtt. első kerékívtől a hátsóig.

Miért akarsz karosszériát cserélni?

2017. jan. 8. 20:05
 9/10 A kérdező kommentje:

Na igen,ez igaz.lehet inkább maradok az elemek cseréjénél.az a gáz hogy hogy mind az 5ajtó sérült.pontosabban a bal oldala eléggé oda van,a jobb oldalát valami végig húzta,a csomagtér ajtó már le lett cserélve de azért a lökös alatt a ksznin látszanak a nyomai..mintha egy oszlopnak toéatott volna.balról valami bele ment,mint két ajtón van sérülés,de az első az durva,és ugye rozsdál rendesen.

Azért köszönöm a válaszokat,hasznosak voltak számomra

2017. jan. 8. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy olcsóbb lesz a karosszéria csere a mostani javításához viszonyítva.

- Megveszed a karosszériát

- alvázszámot átrakatod ( biztos találsz majd olyat aki megcsinálja 40-50-et biztosan elkér majd.

- fényezteted a köszöböt (hegesztés nyomait el kell tüntetni. kb 20000

- telibe alvázvédőzés a padlólemez hegesztése miatt. ez is kb 20-25000

- átrakatod a motort kb 5-6 óra X 7000 = 40-50000

és még le is bukhatsz vele

2017. jan. 8. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!