Van h1 xenonom, de rendelni akarok másik lámpát és abba h7es kell. csak izzót kell rendelnem, vagy egész szettet (trafó) is?
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 00:39
1/4 anonim válasza:
Csak izzót kell, a trafó jó hozzá.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ. és hol találok 10000k használt izzót? :D mert eddig sehol nem találtam. valami tipp?
2013. márc. 5. 01:00
3/4 anonim válasza:
Én azt tanácsolom h használtan ne vegyél. Egyébként a 10000k az már nagyon erősen kék, vagy ez téged nem zavar ? 4300k-től 6000k-ig érdemes xenont venni, mert ezek felett már nagyon gyengül a kibocsájtott fény ereje a színhőmérséklet miatt.
4/4 A kérdező kommentje:
jelenleg úgy van, hogy h7 (tompított) 6000k, reflektor h1 8000k. meg vagyok vele elégedve. csak szeretnék egy plexi lámpát, és abba mind a 2 h7es. amúgy nem zavar, hogy nagyon kék, mert ku rva jól néz ki :D
2013. márc. 5. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!