Hamarosan eljön az idő, hogy megvegyem az első autómat. Három között vacilálok, egyik Opel Astra, másik Ford Focus, a harmadik pedig egy Ranault Megane. Az 1-es BMW is bele férne a keretbe, de valamiért nem akarok BMW-t. Vélemények?
Ford Focus 2007-2009 évjárat, ferdehátú, max 140 ezer km.
Renault Megane 2009-2011 évjárat, ferdehátú, max 140 ezer km.
Opel Astra J 2010-2011 évjárat, ferdehátú, max 140 ezer km.
Egy kicsit sportosabbá is akarnám tenni, persze nem ócska sufni tuninggal, amitől csúnyább lesz. :)
Első körben csak leültetni 1,5-2 centivel, lesötétittetni az ablakokat és felrakni rá egy sportos felnit, talán szélesebb gumikkal, ha cserélni kell. Mennyiből jönne ki kb ez a 3 dolog?
Ford Focus egyértelműen. Szerintem az a legszebb, és műszakilag is rendben van. És jól áll neki a tuning.
Amúgy 1-esnek: nem feltétlenül kell szélesebb felni szélesebb gumihoz, de ha mégis szélesebb, akkor sem kell már semmilyen engedély (régen már gumiméret váltásnál is új forgalmi kellett). A felnicsere az drága, mondjuk egy új szett 17-es felni hozzávaló gumikkal, simán benne van 200-250 ezer forintban, ha használtan veszed a felniket, akkor olcsóbb lehet valamivel. Az ültetés ki kell jöjjön szerintem 60 ezerből, a sötétítés 20-30 ezer.
Ezek közül mindenképp a Ford a nyerő.
"Ültetni" sosem értem mi értelme van, épp hogy magasítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!