Nincs bőröndöm. Pakolhatom a cuccaim egy nagy kartondobozba?
Elfogadják azt is a reptéren? :D
Köszi!
Pakolhatod, de ne csodálkozz ha később a szalagon fog végig menni a sok ruha meg ami benne volt. Ugyanis a kartondoboz nem strapabíró, könnyen szakad, könnyen szétjön, és hidd el, nem kímélik majd. Dobálni fogják, rápakolnak egy csomó bőröndöt, és annyi a kartondobozodnak.
Azt meg ne mond már, hogy nincs egy hátizsákod, vagy régi iskolatáskád.
Gondold el hogy megérkeztél....
Futószalag ... Jönnek a ruhák te meg szedegeted össze :D
Rokonoknak biztos van más nem lopj egyet :D
Feldobtad a napom.:D
Azt megnézném, ahogy feladod a csomagot, meg azt is, ahogy átveszed. :D Szerintem már a gépre se jutna fel egyben. Reptéren dolgozok (nem a börönd dobálós részen) és láttam már érdekes dolgokat, de kartondobozos megoldást még nem. :D:D
Te jó ég mennyi tudatlan ember.
A fenét szakad szét, ne valami hártyapapírba pakolj. A Fülöp-szigetekiek rendszeresen erős hullámkarton dobozokkal repülnek, Balikbayan a neve (ha jól tudom hazaköltöző dobozt jelent), évtizedekkel óta, nincs gond vele. Balikbayan -t írd be a Google Images-be hogy lásd.
Azért szokás inkább bőrönddel mert irtó kényelmetlen mozogni vele, ki-be pakolni, nem erre való. De ha cuccokat akarsz A-ból B-be juttatni, tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!