Wizz air-nál hány kilóig pakolhatóm a táskámat, hogy ne keljen többet fizetnem az egyszeri poggyászdíjnál?
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, hogy a wizz air-nál a feladott poggyász súlya max. 15 kg lehet máshol pedig azt írja hogy 20kg. A wizz honlapján pedig 32kg ír. Most mi az igaz?2012. febr. 22. 20:14
1/3 anonim válasza:
"POGGYÁSZ
Minden egyes utasunk számára a következő poggyász szállítását biztosítjuk:
Egy darab kézipoggyász, amelynek maximális mérete 55x40x20 cm, illetve tömege díjmentesen maximum 10 kg,
és
legfeljebb 6 darab feladott poggyász, melyek súlya darabonként nem lehet több, mint 32kg."
( [link] )
-a WizzAir honlapjáról. szerintem ennek higgy
2/3 anonim válasza:
Annyit fuznek hozza ,hogy a megadott meretekre figyelj mert bele kell tegyed egy keretbe es ha nem fer bele akar 2 centi miat is fizetned kell. Nekem soha nem mertek le . Igenis a meret a fontos:)
3/3 anonim válasza:
Ha online csekkolsz be, akkor a reptéren nem kell és akkor le sem mérik a KÉZIPOGGYÁSZT. Csak az átvilágítónál nézik meg, hogy méreteiben stimmel-e. Ha van más cuccod is és feladod, akkor azt lemérik. Elvileg 32 kg lehet, a kézipoggyász pedig 10.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!