Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Morton's Travelnél vásárolt...

Morton's Travelnél vásárolt repülőjegynek hogy kell kinéznie?

Figyelt kérdés
Nem utaztunk még repülővel, tehát nem tudom jó e amit kinyomtattunk. Néztem képeket más jegyekről, mindegyiken láttam egy vonalkódot, a mienken nincs. Ezen egy foglalási kód van aztan utasok neve és repülőjegy száma de mindez egy nagyon pici dolog, alatta pedig az oda és visszaúti járatok vannak leírva h mikor, honnan stb. Lehetséges h ez így jó és ez tényleg csak ennyi? Nekünk pedig mindössze ezt az A/4es lapocskát kell odaadnunk a reptéren?

2017. márc. 3. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha online csekkoltol be, akkor tudsz majd olyan beszállókártyát nyomtatni, amin QR kód van. Ha a reptéren csekkoltpl be, akkor semmi nem kell, persze nem baj ha ez a papír vagy legalább a kód nálatok van.

Melyik légitársasággal utaztok?

2017. márc. 3. 16:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos fogalmam sincs, Lufthansa (?) talán de nem szeretnék hülyeséget írni. Hűű ez a becsekkolás dolog nekem új...Mit takar ez az egész? Ha a reptéren ezt a kinyomtatott lapunkat odaadjuk az úgy működik vagy mi ez egyáltalán?
2017. márc. 3. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:
39%

Kedves drága jó kérdező!

Miért minket zargatsz a kérdéseddel, tuudod mi ingyen válaszolunk.

Mármint azoknak, akiknek legalább egy pici gógyijuk van.

Te vettél valamit nagyon buta müdon. Extra pénzt fizettél egy irodának. Kibszott sokat.

Megtennnéd, hogy elhúzol innen, és a továbbiakban őket zargatod?????

2017. márc. 3. 17:42
 4/5 sanyinak ***** válasza:
Morton's korrekt cég, mi cégesen vele utaztatunk mindig. Van amelyik légitársaságot elég egy kodsorozat is
2017. márc. 3. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem art tisztazni, hogy olyan, hogy repulojegy mar eleg regen nem letezik. Amit te kaptal az egy foglalasi visszaigazolas, es amivel kevered az a boarding pass, amit leolvasnak a biztonsagi ellenorzes elott legeloszor. Semmit nem kell kinyomtatni, csak elvegezned az online check int, ha szukseges (nem tudom milyen legitarsasagrol van szo) vagy az utazas napjan felbukkani a repteren az utleveleddel (plusz vizummal ha kell), es azt a check in pultnal ulo urnak holgynek atnyujtani. O az utlevelet lehuzva rogton latni fogja a foglalast a rendszerben. Egyeb papirfecnikkel nem tudnak ott mit kezdeni.
2017. márc. 3. 19:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!