Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A rengeteg repüléses kérdező...

A rengeteg repüléses kérdező és válaszoló közül hogy tudom kiszűrni aki csak kitalál dolgokat, hogy így tűnjön gazdag sikeres embernek?

Figyelt kérdés

Alapból érdekel a téma és amikor olyanokat olvasok, hogy XY évente ennyit meg annyit repül, stb... időnként felmerül bennem, hogy vajon mivel foglalkozik, stb...

Van akitől már meg is kérdeztem, hogy hogyan tud ennyit utazni, de jó pár kérdésnél vagy válasznál ismertem fel, hogy csak vetít.

Akkora baromságok is becsúsztak a "hozzáértő" válaszaiba.

Hogyan lehetne ezeket szűrni?

Mert az ilyenre semmi szükség.

Mondjuk ugyanez igaz minden más kategóriára, témára is.

A legjobban már az zavar, hogy egyre inkább azt keresem a netes fórumos anonim kommentekben, kérdésekben, hogy csak előadja magát a semmire, hogy mások irigykedjenek rá.

Sajnos rengeteg ilyen van, de nyilván nagyon sokan meg nem ilyenek.

ma 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Nem igazán értem mi ezzel a probléma. A hetente repülök az Emirates első osztályán mert több milliárdos bevételű cégem van komment senkinek nem okoz kárt.
ma 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Ahhoz hogy évente 5-6 alkalommal repülj nem kell gazdagnak lenni. Az emberek vagyonokat szórnak el cigire, piára, drogokra, prostikra, autóra, telefonra. Azt a pénzt el lehet verni utazásra is és akkor simán kihozható évi egy nagyobb út meg 3-4 kisebb. Pl egy doboz cigi 2000 forint lassan. Napi egy dobozzal számolva 730 ezer.
ma 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

Úgy tudod kiszűrni, hogy olvasol és tájékozódsz. Aztán például elkezdesz sokat utazni.

Mi például minden hónapban elrepülünk valahova teljesen átlagos fizetésből.

Ezt persze addig nem hsized el, míg egyszer el nem kezded te is aktívan keresni a jegyárakat és rá nem jössz, olcsóbb elrepülni egy civilizált városba vagy tengerpartra, mint átmenni 3 magyar megyén kocsival.

ma 18:39
 4/4 BeefEater ***** válasza:

És miért zavar téged, ha valaki hazudozik? Rájössz, abbahagyod a hozzászólása olvasását aztán mész tovább.

És van, aki tényleg rengeteget repül. Mert mondjuk ez a hobbija. Vagy az, hogy a kedvenc légitársasága törzsutas programjában a lehető legtöbb pontot gyűjtse össze (elsőre én is meglepődtem, hogy ilyen van). Esetleg a munkájához tartozik, hogy folyton úton van.

ma 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!