Mi a módja annak, ha a repülőtéren nem akarok át menni az ellenőrző kapun, mert 9 hetes terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Egy rövid repülőútra megyünk és az utazás időpontjában 9 hetes terhes leszek. A kérdésem az, hogyha nem akarok átmenni az ellenőrző kapun, akkor elég csak a helyszínen kérnem, hogy inkább motozzanak meg a kapu helyett, vagy erről kell külön formanyomtatványt vinnem, hogy 9 hetes terhes vagyok és bemutatás után motoznak? Vagy ez hogy működik?2017. jan. 19. 16:19
11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom az infokat mindenkinek!
2017. jan. 19. 22:53
12/17 anonim válasza:
Mennyi hülyét hord ez a szerecsétlen föld a hátán. Semmi bajod nem lesz, ha átmész terhes nők százezrei járnak naponta át fémdetektoron. Abszorpciós fémkeresők vannak a kapukban, ha érdekel a működési elve és tanulnál is nem csak filozófálnál, akkor keress rá a google-ben és nem fogsz hasonló kérdéseket feltenni.
13/17 A kérdező kommentje:
Miért van az, hogy egy kérdez-felelek oldalon leszólják azt, aki kérdez valamit, amit nem tud? Miért éreznek emberek késztetést arra hogy ahelyett, hogy kultúrált, kimerítő és mindenre kiterjedő választ adnának a feltett kérdésre, kioktatják egymást és legfőkébb a kérdezőt, hogy mennyire buta, mert ilyet kérdez?! Szerintem én nem tudnék olyat kérdezni, amit te nem tudsz?! Válaszolj a tudásodnak megfelelően és hasznos tartalommal töltsed meg a válaszokat. Amennyiben nem tudsz válaszolni vagy csak okoskodni, kioktatni tudsz, akkor azt ne itt tedd meg légyszi! Ezzel nem jut előbbre a világ!
Zárásként annyit, hogy a nem az a buta ember, aki kérdez, hanem az, aki kérdezni sem tud.
2017. jan. 20. 08:40
14/17 anonim válasza:
Kérdező, azért mert ez az inetnet ahol teljes anonimítást kapnak így nem érzik úgy hogy kedvesnek kéne lenniük ha nem akarnak. Amúgy az utolsó válaszoló nem biztos hogy rád utalt.
16/17 anonim válasza:
Az a vicces kérdező, hogy a 12-es válaszolt is a kérdésre... Lál... :D
17/17 anonim válasza:
Imádom azokat a nőket, akik már a terhesség ideje alatt olyan idegesítőek, mint aztán az összes kisgyerekes anyuka, kivétel nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!