Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mi a módja annak, ha a repülőt...

Mi a módja annak, ha a repülőtéren nem akarok át menni az ellenőrző kapun, mert 9 hetes terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Egy rövid repülőútra megyünk és az utazás időpontjában 9 hetes terhes leszek. A kérdésem az, hogyha nem akarok átmenni az ellenőrző kapun, akkor elég csak a helyszínen kérnem, hogy inkább motozzanak meg a kapu helyett, vagy erről kell külön formanyomtatványt vinnem, hogy 9 hetes terhes vagyok és bemutatás után motoznak? Vagy ez hogy működik?

2017. jan. 19. 16:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom az infokat mindenkinek!
2017. jan. 19. 22:53
 12/17 anonim válasza:
95%
Mennyi hülyét hord ez a szerecsétlen föld a hátán. Semmi bajod nem lesz, ha átmész terhes nők százezrei járnak naponta át fémdetektoron. Abszorpciós fémkeresők vannak a kapukban, ha érdekel a működési elve és tanulnál is nem csak filozófálnál, akkor keress rá a google-ben és nem fogsz hasonló kérdéseket feltenni.
2017. jan. 20. 01:59
 13/17 A kérdező kommentje:

Miért van az, hogy egy kérdez-felelek oldalon leszólják azt, aki kérdez valamit, amit nem tud? Miért éreznek emberek késztetést arra hogy ahelyett, hogy kultúrált, kimerítő és mindenre kiterjedő választ adnának a feltett kérdésre, kioktatják egymást és legfőkébb a kérdezőt, hogy mennyire buta, mert ilyet kérdez?! Szerintem én nem tudnék olyat kérdezni, amit te nem tudsz?! Válaszolj a tudásodnak megfelelően és hasznos tartalommal töltsed meg a válaszokat. Amennyiben nem tudsz válaszolni vagy csak okoskodni, kioktatni tudsz, akkor azt ne itt tedd meg légyszi! Ezzel nem jut előbbre a világ!

Zárásként annyit, hogy a nem az a buta ember, aki kérdez, hanem az, aki kérdezni sem tud.

2017. jan. 20. 08:40
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, azért mert ez az inetnet ahol teljes anonimítást kapnak így nem érzik úgy hogy kedvesnek kéne lenniük ha nem akarnak. Amúgy az utolsó válaszoló nem biztos hogy rád utalt.
2017. jan. 20. 08:45
 15/17 anonim ***** válasza:
2017. jan. 20. 15:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Az a vicces kérdező, hogy a 12-es válaszolt is a kérdésre... Lál... :D
2017. jan. 20. 22:43
 17/17 anonim ***** válasza:
78%
Imádom azokat a nőket, akik már a terhesség ideje alatt olyan idegesítőek, mint aztán az összes kisgyerekes anyuka, kivétel nélkül.
2017. jan. 21. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!