Ha Ferihegy vasútállomás ról akarok eljutni a reptérig akkor elég ez az idő?
A busz menetideje alig 10 perc, tök felesleges lenne taxizni, 5-re már a reptéren leszel.
De van egy jobb hírem: van éjszakai busz is, 900-as jelzéssel, és abból az utolsó 4:30-kor megy a vasúttól. Tehát 4:45-re már az indulási oldalon leszel (5 perc gyaloglást már beleszámoltam)
Én ezt nem vállanám be. Ha késik a vonat, vagy lekésed a buszt, akkor nagyon necces.
Az, hogy fél órával előbb ott kell lenni, az azt jelenti, hogy a kapunál, nem pedig sorbanállni még a biztonsági ellenőrzésen.
De persze ha nincs késés, akkor nem gáz, csak tudod soha nem lehet tudni, tél, MÀV, buszok stb..
Rendszeresen járok ki a korai gépekhez, és tudom, a 4.30-as busz tökéletes az elérésükhöz. Tényleg 10 perc alatt van kinn a reptéren. Az A terminál felől menj be, ott kisebb sor szokott lenni. Ha anagy gáz lenne, ott fizess fast lane ellenőrzésért, akkor 5 perc alatt végzel. De ez nem fog kelleni. Ahogy beértél, onnan 6-8 perc alatt a gépnél lehetsz.
Szóval el fogod érni a 4:30as 900-as busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!