Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy jutok el a ferihegyi...

Hogy jutok el a ferihegyi vasutallomashoz a 2-es repulogeptermnalrol?

Figyelt kérdés
A kerdes adott, tudom hogy interneten is biztosan meg lehetne nezni, de nagyon megkoszonnem ha valaki aki mar ment oda leirna nekem hogy hogyan jutok oda, es hogy kb. mennyi ido alatt. A gepem a 2-es terminalnal fog leszallni, onnan szeretnek elmenni a vonatallomasra. Elore is nagyon szepen koszonom.

2012. ápr. 7. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:

200E busz.

Menetrend a www.bkv.hu oldalon.

2012. ápr. 7. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:

200E busz, ahogy az előbb mondták.

Menetrendre nincs szükség, mert óránként 4-5 járat van, még este is.

A vasúti megállóhelyig a menetidő max. 10 perc.

Jegyet az 1-es terminál aulájában lehet venni, vagy a peronon az automatából.

2012. ápr. 7. 18:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindkettotoknek! A neten is lehet jegyet venni, es itthon kinyomtatni ha jol tudom, ez azt hiszem igy fogom csinalni, felteve hogy ez egy megbizhato opcio.
2012. ápr. 7. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:

" felteve hogy ez egy megbizhato opcio"

Teljesen megbíható, amióta bevezették én csak így veszek jegyet. Eddig csak pozitív volt a tapasztalatom.

Arra figyelj, hogy az ilyen jegy vonatra szól, tehát olyan vonatot válassz ki amit tutira elérsz.

2012. ápr. 7. 18:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszodat! 11:55-kor szall le a gepem, 13:30-as vonatra veszek jegyet, az tuti elerem. Nagyon koszonom meg1x mindenkinek!
2012. ápr. 7. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!