Mi a módja annak, ha a repülőtéren nem akarok át menni az ellenőrző kapun, mert 9 hetes terhes vagyok?
Nem lesz tőle semmi bajod, terhes kollégáim naponta többször mennek át rajta. Nem röntgen...
Egy repteres.
Az utasbiztonsági ellenőrzésen használt fémkereső kapu nem röntgen, hanem nagyfrekvenciás elektromágneses hullámokat bocsát ki, ami a közelében levő fémtárgyban örvényáramot kelt és ezt lehet detektálni.
Röntgennel a csomagokat világítják át.
Nem hiszem, hogy ennek a gyenge elektromágneses hullámnak az áthaladás néhány másodperces ideje alatt bármi hatása lenne a pocaklakóra, de ha tartasz ettől, a repülőtér ügyfélszolgálatától érdeklődd meg előre, hogy kell-e papír, ha kézi átvizsgálást szeretnél kérni.
Szóval én aki utazott többszöri átszállással 8-10 hetesen is hozzá szólok, a sok tudos mellet itt.
Mivel a hatása nem ismer a kapuknak a magzatra, így nem engednek át a kapun hanem motoznak.
Èn az elsö terhességemnél voltam egy olyan helyen ahol átvilágítottak volna. Már utolsó hónapos voltam, rögtön kiszedtek a sorbol és motozásra küldtek.
Majd mikor 8 hetes terhes voltam utaztunk többszöri átszállással, akkor egyszerüen szoltam a kapuknál, hogy terhes vagyok. Mindenhol kikerültették a kaput, és megmotoztak. Sehol egyszer sem akadékoskodtak, a legkisebb városban sem mondták, hogy de de menjek át rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!