Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Most már a terrortámadások...

Most már a terrortámadások miatt leszállíthatnak valakit csak azért mert más nyelven (arabul) beszél?

Figyelt kérdés
Leszállítottak valakit a repülőről nem rég ,csak azért mert arabul beszélt az anyjával pár szót.És a többi utas emiatt kényelmetlenül érezte magát.Ilyet jogilag megtehetnek?Nem mindenki olyan nyelven beszél amilyenen akar?

2016. dec. 21. 23:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Milyen butaságokat hordott össze? Magyarázd már el!
2016. dec. 22. 15:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát persze, és azóta a Dubaiból meg Katarból induló gépeken rendszeresen csak pár ember lézeng, mert a többit leszállítják.
2016. dec. 22. 17:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem azert szallitottak le a sracot mert CSAK arabul beszelt. Kulfoldon elek tizenhuszon eve, mar reg nem szamolom hanyszor ultem repulon es kismillio nyelven hallottam beszelni embereket, lattam cifrakat, tanuja voltam nehany ittas egyen provokalo viselkedesenek. Ha valakit leszallitanak, annak JO oka van, es nem CSAK azert mert ilyen-olyan nyelven beszel. Hidd el, vaj van a srac fule mogott, de az milyen ciki lenne mar bevallani, hogy vmit rosszul csinalt, beismerni, hogy direkt szitotta a nepet, sokkal jobban hangzik, az aldozat szerepeben tobbmillio tamogatast kapnak a videoi ha azt a sztorit adja elo, hogy 'csak azert mert arabul beszeltem'.
2016. dec. 22. 19:01
 14/17 A kérdező kommentje:

#5 senki nem érti miről beszélsz,de szerintem te se.magyarázd már el,hogy mi a butaság a kérdésben?..tudod mit inkább ne, nem érdekel senkit!:)

#13 nem tudok részleteket,hogy most csak azért-e viszont nagy valószínűséggel igen.azért vannak olyanok akik annyira rasszista ,hogy még ez is kitelik tőlük.

2016. dec. 22. 22:01
 15/17 anonim ***** válasza:

viszont nagy valószínűséggel igen.azért vannak olyanok akik annyira rasszista ,hogy még ez is kitelik tőlük. - nem ismered a reszleteket, de tutti biztosra hiszed, hogy az tortent amit te elkepzelsz

A Delta Airlines, meg az osszes tobbi amerikai ceg nem kockaztatja a jo hirnevet azzal, hogy "rasszista" alkalmazottakat foglalkoztat. A rasszista munkasnak mindig csak egy huzasa van mert utana azonnal kirugjak, foleg ha ilyen nagy port kavar, hogy meg media hir is lesz belole.

Ahhoz pedig, hogy valakit leszallitsanak a repulorol, ahhoz nem eleg egy 'rasszista' alkalmazott onkenyes dontese, ahhoz az osszes alkalmazott szukseges, es valszeg a kapitanynak is van beleszolasa a dologba... A fiatalember csak hirnevre vadaszik es elkovet mindent, hogy a videoi nezettseget novelje. Nem kell ot sajnalni es nem kell remhireket meg butasagokat szovogetni a sztori moge!

2016. dec. 27. 19:21
 16/17 ZoltanAnglia ***** válasza:
A legtobb repulo jaraton van legalabb egy arab anyanyelvu utazo. Ez cask egy egyedi eset lehet.
2016. dec. 29. 23:39
 17/17 A kérdező kommentje:

"viszont nagy valószínűséggel igen.azért vannak olyanok akik annyira rasszista ,hogy még ez is kitelik tőlük. - nem ismered a reszleteket, de tutti biztosra hiszed, hogy az tortent amit te elkepzelsz "

szövegértési problémák mi?:) a "nagy valószínűséggel"-az még mindig nem egyenlő a "teljesen biztos vagyok benne" kijelentéssel.

"a kapitánynak is van beleszólása" látom nem nagyon tudod azt se ,hogy miről van szó de már meg se lepődöm....pontosan ő volt az aki megkérte végül ,hogy távozzanak.

2016. dec. 31. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!