Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Most már a terrortámadások...

Most már a terrortámadások miatt leszállíthatnak valakit csak azért mert más nyelven (arabul) beszél?

Figyelt kérdés
Leszállítottak valakit a repülőről nem rég ,csak azért mert arabul beszélt az anyjával pár szót.És a többi utas emiatt kényelmetlenül érezte magát.Ilyet jogilag megtehetnek?Nem mindenki olyan nyelven beszél amilyenen akar?

2016. dec. 21. 23:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem a történetet. A sràc youtuber, àtverő. Vàrjuk ki a sztori vègèt azèrt. Szerintem feliratkozò szerzès a szitu.
2016. dec. 21. 23:30
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem gondolom,hogy ez most megint ilyen "prank" lenne. Elég régóta követem ahhoz,hogy észrevegyem és ez most komolynak tűnik. Meg melyik légitársaság menne bele abba ,hogy lejárassa saját magát??
2016. dec. 21. 23:43
 3/17 A kérdező kommentje:
2016. dec. 21. 23:47
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

Én teljesen egyet értek a sráccal. Ilyet nem lehet csinálni.

Viszont -minden előítélet nélkül- szerintem mindannyian beszarnánk, ha egy repülőn valaki elkezdene arabul beszélni (a mai Világban). És mondom, hogy ezt minden rasszizmus és előítélet nélkül mondom.

2016. dec. 22. 03:05
 5/17 anonim ***** válasza:
58%

Ha lenne sztoikus filozófia kategória a gyakorikérdéseken, nyugodtan áttehetnéd a kérdésedet oda.

Mert ez leginkább azoknak szól, akik fotelből nyomkodják a távkapcsolót és a nagyvilágról, az utazásról fogalmuk sincsen.

Ha majd egy nap eljutsz egy repülőgép fedélzetére, meglátod teljesen mindennapos hogy más nyelven (pl arabul) beszélnek emberek.

Ha nem veszel sürgősen egy repülőjegyet, hanem a jutyub alapján magyarázod a világot, örökre maradsz hülye.

2016. dec. 22. 06:34
 6/17 anonim ***** válasza:
Egyebkent nem lehet ilyet csinalni - de nem ez az elso pelda, hogy megtettek, sajnos. Bar lassan azt latom, hogy a tobbsegnek minden nyelv ijeszto, es arab, ami nem ilyen "mainstream" konnyen felismerheto (francia, nemet, spanyol stb.). Engem is szoktak furan merengetni, ha torokul hallanak. Hamarosan engem is leraknak a kozlekedesi eszkozokrol? :"D
2016. dec. 22. 07:59
 7/17 tomala ***** válasza:

A dolog nyitja abban rejlik, hogy bár a légitársadágok és reptér-üzemeltetők pontosan tudják, hogy egy ilyen után kártérítést kell majd fizetniük az illetőnek, úgy vannak vele, hogy még mindig jobb kifizetni néhány ilyen összeget, mint ne adj' isten felengedni a gépre egy terroristát úgy, hogy ráadásul valamelyik utas még szólt is előtte, hogy félelmetes az illető. Utóbbi ugyanis dollárszázmilliós kártérítéseket, egy dollárszázmilliós gép elvesztését, és jó eséllyel cég csődjét jelentené.

Így inkább leszednek a gépről, perkálnak, és mindenki jól jár.

2016. dec. 22. 12:47
 8/17 A kérdező kommentje:

#5 mi lenne ha a kérdésre próbálnál meg válaszolni?

képzeld sokat repülök és éppen ezért nem értem ,hogy ilyenért,hogy szállíthatnak le valakit.

2016. dec. 22. 13:19
 9/17 anonim ***** válasza:
Az #5-nek láthatóan nem sikerült értelmeznie a kérdésed.
2016. dec. 22. 13:53
 10/17 anonim ***** válasza:

Eléggé pontosan és kimerítően válaszoltam a kérdésedre.

Csak nem értetted meg.

Amúgy továbbra is tartom, hogy annyi butaságot hordtál össze, hogy kizártnak tartom, bármikor saját erődből 100 m-nél messzebb képes lennél elhagyni egy all inclusive medencét.

2016. dec. 22. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!