Most már a terrortámadások miatt leszállíthatnak valakit csak azért mert más nyelven (arabul) beszél?
Én teljesen egyet értek a sráccal. Ilyet nem lehet csinálni.
Viszont -minden előítélet nélkül- szerintem mindannyian beszarnánk, ha egy repülőn valaki elkezdene arabul beszélni (a mai Világban). És mondom, hogy ezt minden rasszizmus és előítélet nélkül mondom.
Ha lenne sztoikus filozófia kategória a gyakorikérdéseken, nyugodtan áttehetnéd a kérdésedet oda.
Mert ez leginkább azoknak szól, akik fotelből nyomkodják a távkapcsolót és a nagyvilágról, az utazásról fogalmuk sincsen.
Ha majd egy nap eljutsz egy repülőgép fedélzetére, meglátod teljesen mindennapos hogy más nyelven (pl arabul) beszélnek emberek.
Ha nem veszel sürgősen egy repülőjegyet, hanem a jutyub alapján magyarázod a világot, örökre maradsz hülye.
A dolog nyitja abban rejlik, hogy bár a légitársadágok és reptér-üzemeltetők pontosan tudják, hogy egy ilyen után kártérítést kell majd fizetniük az illetőnek, úgy vannak vele, hogy még mindig jobb kifizetni néhány ilyen összeget, mint ne adj' isten felengedni a gépre egy terroristát úgy, hogy ráadásul valamelyik utas még szólt is előtte, hogy félelmetes az illető. Utóbbi ugyanis dollárszázmilliós kártérítéseket, egy dollárszázmilliós gép elvesztését, és jó eséllyel cég csődjét jelentené.
Így inkább leszednek a gépről, perkálnak, és mindenki jól jár.
#5 mi lenne ha a kérdésre próbálnál meg válaszolni?
képzeld sokat repülök és éppen ezért nem értem ,hogy ilyenért,hogy szállíthatnak le valakit.
Eléggé pontosan és kimerítően válaszoltam a kérdésedre.
Csak nem értetted meg.
Amúgy továbbra is tartom, hogy annyi butaságot hordtál össze, hogy kizártnak tartom, bármikor saját erődből 100 m-nél messzebb képes lennél elhagyni egy all inclusive medencét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!