Mikor fog kitörni a 3. Világháború?
Figyelt kérdés
2017-re teszi Nostradamus a 3. Világháború kitörését. Szerintetek mikor fog kitörni ? (Aki tudja hónapra, napra pontosan kérem írja le )#Orbán Viktor #Antikrisztus #III. világháború #Putyin #terrortámadás #Angela Merkel #migránsok #Alcyone Plejádok #Abu-Bakr Al Bagdadi
2016. dec. 21. 22:51
1/31 Gugu Gabor válasza:
Valószínűleg holnap....
Egyébként honnan van ez a Nostradmaus 2017 mert én kb 5 perc googlizással nem nagyon találtam ilyet.
2/31 anonim válasza:
6 éve 2010-re tette, 5 éve 2011-re, 4 éve 2012-re, 3 éve 2...
3/31 anonim válasza:
Ha tovabbra is ilyen modon viselkednek az emberek akkor szerintem 15-25 even belul. Szornyu mik vannak a vilagban. Nem igy kene 'megoldani' a problemakat. De mi ez ellen nem tudunk tenni semmit. Mi csak jatekszerek vagyu k. Neha elgondolkozom hogy milyen komoly dolgokrol tudhatnak a nagyon felsobb emberek.. ez van sajnos. Meglatjuk.
5/31 anonim válasza:
Nem tudom, de igény az vóna rá.
6/31 anonim válasza:
Én szilveszterkor tervezek kirobbantani egyet. Valaki szeretne csatlakozni?
7/31 anonim válasza:
Bocsi, mindig lemaradok a hírekről, de itt már évek óta tesznek fel kérdeseket a 3. világháborúról, most már nem a negyedik jön?
8/31 anonim válasza:
Amint megfelelő számú migrant érkezik Európába és ezek felfegyverzése zökkenőmentesen lefolyt. Időben két éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!