Veszélyes most Tunéziába menni nyaralni? Terrortámadások miatt!
A terrortámadások miatt a tavalyi kinézett hotel, repjeggyel, teljes ellátással lett volna 2 főre 360 ezer ft.
Mivel a támadások miatt félnek kimenni az emberek, ezért elmentem az utazási irodába, és ugyan erre kaptam egy 240 ezres ajánlatot!
Ennyiért a balatonra tudnánk elmenni 7 napra vagy talán görögbe busszal...
Tavaly nem voltunk, mert nem volt ra 360 ezrünk, de most lenne 240-ünk, illetve sosem repültem még!
Érdemes lenne elmenni?
Vagy van benne bármi veszély?
Attól függ milyen kedve lesz a terroristáknak:D
Veszély az mindig van, nem tudhatod hogy éppen a te agyadat loccsantják-e ki.
A kérdés hány % hogy bajod lehet az pedig 50.. vagy igen vagy nem.
Van benne bármi veszély. Igen.
Komoly országok nem véletlenül adnak ki figyelmeztetést, és Tunézia nem véletlenül vezetett be rendkívüli intézkedéseket.
Bár szerintem rossz a kérdésed, mert ha úgy kérdeztél volna, van két főre 360 ezer forintod egy teljes nyaralásra, de mondhattál volna 180-at, de akár 120-at is, tolultak volna a válaszok hova menj tengerpartra, és hogyan. Nem busszal természetesen.
Igazabol egy mar megtortent tengerparti meszarlas utan nem hinnem, hogy megengedne maganak az orszag azt, hogy veszelyben legyenek a turistak.
Szerintem ez egy remek alkalom arra, hogy egy horvathnal, vagy gorognel jobb helyre mehessen az ember olcson.
Vegulis Afrikarol beszelunk, nem europarol.
Varom a tovabbi velemenyeket, hogy szerintetek tortenhet e valami baj az ut soran, illetve hogy ti mennetek-e vagy sem?
Első vagyok.
Ha neked az tényleg jobb hogy fegyveres őrök között kell nyaralnod meg nem hagyhatod el a szállodát, stb, akkor nyugodtan menj oda.
A kérdésed az hogy veszélyes-e Tunéziába menni nyaralni. Erre az egyértelmű válasz az IGEN, veszélyes. PONT
Egyébként ha nem történne mészárlás, akkor megengedhetné bármely ország, hogy veszélyben legyenek a turisták? NEM!
Nem hiszem,hogy Tunézia jobb hely Görögnél vagy Horvátnál,bár az utóbbit annyira nem szeretem a sziklák miatt,de inkább mennék Horvátba mint Tunéziába!
Mi Görögbe megyünk repülővel 340-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!