Veszélyes most Tunéziába menni nyaralni? Terrortámadások miatt!
A terrortámadások miatt a tavalyi kinézett hotel, repjeggyel, teljes ellátással lett volna 2 főre 360 ezer ft.
Mivel a támadások miatt félnek kimenni az emberek, ezért elmentem az utazási irodába, és ugyan erre kaptam egy 240 ezres ajánlatot!
Ennyiért a balatonra tudnánk elmenni 7 napra vagy talán görögbe busszal...
Tavaly nem voltunk, mert nem volt ra 360 ezrünk, de most lenne 240-ünk, illetve sosem repültem még!
Érdemes lenne elmenni?
Vagy van benne bármi veszély?
Én nekem nagy álmom Afrikába eljutni, szívesen megnézném Tanzániát, Kenyát, Egyiptomot, Tunéziát, Marokkót, Zimbabwe-t és talán még sorolhatnám sokáig, DE!! a jelen helyzetek mellett ha lehetőségem lenne ezen országok meglátogatására, biztos, hogy nem mennék, mert rendkívül veszélyes. Amiket itt hallasz én szerintem a tizede annak, ami valójában jelenleg Afrikában történik. Marokkó az egyetlen ország, amire azt mondanám, hogy bevállalnám, talán az a legkevésbé veszélyes, legalábbis, ahogy múltkor olvastam.
Én is inkább Görögországot mondanám vagy Horvátországot. Többi európai ország áraival nem igazán vagyok tisztában.
Én semmiféleképpen nem hagynám ki...
Lehet, hogy veszélyes,de emiatt nekem még több kedvem lett elmenni oda!
Elég veszélyes, én nem mennék oda most a helyedben..
Vannak más szép helyek is, ahova el lehet menni, és most nem veszélyes (pl. Szlovénia, Szerbia, Horvátország, Ausztria stb...igaz Szlovénia meg Szerbia nem olyan nagy de otts is el lehet lenni .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!