Repülőre max mekkora kézipoggyászt lehet felvinni? Pl a hagyományos pilóta-táska vagy hasonló méretű hátitáska még mehet?
Figyelt kérdés
és a kézipoggyászt amit felviszünk, annak is van súlyhatára vagy érdemes a nehezebb dolgokat abba tenni ?2016. nov. 24. 16:56
31/36 anonim válasza:
Vegyel business jegyet Turkish Airlinesra. Ott lehet 2 8 kilod kezid, meg 40 kg (legutobb 1 eve repultem veluk businessen, ez akkor volt) feladott poggyaszod. Ennel jobbat mar nem tudok.
32/36 A kérdező kommentje:
a turkish nem jár mindenhova ... de ma pl arra se tudtak nekem választ adni legtöbb helyen, hogy a kézipoggyász mellett lehet-e még egy övtáskám vagy kis hátitáskám ... elvégre az nem kézi ... de nem tudták, szóval majd olyan próba-szerencse módon lesz a dolog.
2016. nov. 28. 17:54
33/36 anonim válasza:
Kerdezo, inkabb ne menj sehova. A poggyaszkondiciok meg tovabbra is mindenhol vilagosan le vannak irva. Nagy atlagban mindenhova vihetsz meg kistaskat/ovtaskat/etc. (Altalaban 35x20x20 meretben), a wizzairt kiveve (de az nalad ugysem jatszik). Egyebkent ez igy pontosan fent van a turkish oldalan is, bar nem tudom hogy most roluk beszeltel e. Viszont neked a legjobb, ha nem mesz inkabb sehova, ha a vilag legtobb uticeljat biztosito legitarsasag sem megy oda, ahova te szeretnel :").
34/36 A kérdező kommentje:
igazad van, lemondtam az utat,ezt így lehetetlen ...
kellett volna pedig nagyon a földrajz PhD-mhez, de így ezzel a csomagvariálással lehetetlen megoldani az utat. csak most akkor lehet h a hülye csomagok miatt fog elúszni a doktorim :(
2016. nov. 29. 19:11
35/36 anonim válasza:
Jézusom, ekkora idióta trollt.
36/36 A kérdező kommentje:
de mi az a troll?
amúgy meg bele gondoltál már abba h mekkora gáz nekem h most az idióta csomag-szabályaik miatt vesztem el az egészet? és hát manapság az ember doktori nélkül már egy senki ...
2016. nov. 30. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!