Ha bőröndöt szeretnék vásárolni akkor érdemes műanyagot venni vagy jó a hagyományos is?
Nem érdemes. Egyrészt alapból nehezebb lesz, tehát ha pl repülsz kevesebb cuccot rakhatsz bele + azt ha dobálják simán törik.
Ha csak te húzod magad után és nem dobálod, lehet hogy megéri, én nem szeretem.
Bőrönd és bőrönd között is nagy különbség van.
Én 14 éve használtok egy nem műanyag Samsonite-ot heti rendszerességgel és még mindig jó állapotban van.
Én láttam már szép piros, ripityára tört Samsonitot. Nekem sima, középkategóriás puha falú van. Volt merevfalú is, nem szerettem.
Inkább azt nézd, hogy jó minőségű legyen, kényelmesen húzható, ha lehet, rejtett keretekkel és minél kevesebb kiálló alkatrésszel.
Feladott bőröndnek csakis műanyagot javaslom, amiket itthon
Lehet kapni szöveteket azok a futószalagon elkezdenek foszlani. Műanyagból sem merev keményfalút használok, az tényleg törik, hanem olyat ami rugalmas. Nekem egy American Tourister Bonair bőröndöm van, abból is a legnagyobb, és még nem volt vele semmi baj, pedig megjárta usa-t, thaiföldet, belgiumot, angliát, átszállásokkal összesen ez kb 20 ki-be pakolást jelent. Vannak rajta olyan mély karcok hogy ami csinálta az a szövetet simán kihasította volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!