Repülőre max mekkora kézipoggyászt lehet felvinni? Pl a hagyományos pilóta-táska vagy hasonló méretű hátitáska még mehet?
Akkor Kérdező, erre szokták mondani, hogy "a probléma IGEN, az Ön készülékében van"... Ha nem fogod fel, amit olvasol, akkor tényleg nincs mit tenni.
Érdekes, hogy emberek millióinak nem okoz gondot az, ami neked szemmel láthatóan megoldhatatlan probléma: értelmezni három mondatot.
hát de könyörgöm, most hogyan oldjam meg ha egyszer nekem akkor ezek szerint az átlagosnál nagyobb cuccom van?
amúgy Madrid és Bogota utána Galapagos, szóval lesznek átszállások is, tehát félek ezeket az értékes holmikat csak úgy feladni poggyászként. hát nem tudom na, majd összehaverkodok többekkel, aztán megpróbálom szétosztogatni a holmit 4-5 emberrel már oké a súly kb.
amúgy meg miért? egy átlagos ember se csak egy mobillal indul el sztem abszolút, még akkor se ha csak Londonba megy ... 3-4 kamera azért ma már eléggé alap, na meg az azokhoz való 10 aksi kb szintén kell, és akkor nem is írtam még a hozzá kellő videólámpákat, mikrofonokat ... áhh nem tudom. de ha meg oda adom vkinek, félek h lenyúlja vagy elrontja.
na ugye ... de megoldást akkor te se tudsz csak mert te összesen egy mobillal utazol ...
vagy mi az ötleted?
még arra gondoltam h magamra erősítem a nehezebb dolgokat az övemre, engem csak nem mérnek le ... és akkor úgy körben talán elfér minden, csak hát lépni majd alig tudok ...nincs jobb ötletem
Nem, képzeld: nem egy telefonnal utazok. De még a háromhetes USA körútra is sikerült úgy bepakolnom, hogy nem léptem túl a súlyhatárt (megjegyzem, kézipoggyásznak a mérete számít, nem a súlya).
És volt nálam is laptop, telefon, két fényképezőgép, epilátor, mindennek töltője, akkumulátora, memóriakártyák... meg még a fene tudja, micsoda.
Érdekes módon, nem volt 70 kg... El sem bírnék annyit a magam 50 kilójával.
Jó, akkor úgy mondom, hogy azzal a mérettel, ami adott, gyakorlatilag lehetetlen azt a súlyt elérni. Legalábbis normális pakolással.
Amúgy lehet plusz poggyászért fizetni, más is ezt csinálja, ha sok dolgot kell vinnie (pl. külföldre költözés esetén).
Vagy feladhatod magadnak postán, csomagként a dolgok egy részét.
dede azért számít a pénz nagyon is sajnos.
és még csak nem is az a probléma, hogy esetleg ne tudnám feladni poggyászként, csak pontosan azért ragaszkodom h a kézitáskámban velem legyenek bizonyos dolgok, mert egyenként is pl 250 ezer Ft, és nem szeretném ha eltűnne az út alatt, szóval biztos ami biztos, legyenek csak velem. nyilván ruha ilyesmi mehet a nagy bőröndbe, de gondoljátok el, ha bele tenném az összesen sztem simán 1 milla feletti értékű kamerát, fényképezőt st, hát ha nem kél lába, akkor is attól paráznék h dobálják a csomagokat és tönkremennek a dolgok :(
így már kb érthető? eezért néztem ki magamnak amúgy azt a hagyományos pilóta táskát, az jó kemény falú, nagy is, és vki azt mondta, azt még pont felengedik, strapabíró is, na de ha abba pakolom az értékesebb műszaki cuccokat, hát bizony örülök, ha meg tudom emelni majd, próbáltam már, igaz lemérni még nem sikerült, de sztem 15-20 kg kb.
de most tök jó h engem néztek hülyének, most őszintén, ti betennétek a bőröndbe egy 250 ezres kamerát, és aztán a fene tudja, mi lesz vele? nem hiszem ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!