Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőre max mekkora kézipoggy...

Repülőre max mekkora kézipoggyászt lehet felvinni? Pl a hagyományos pilóta-táska vagy hasonló méretű hátitáska még mehet?

Figyelt kérdés
és a kézipoggyászt amit felviszünk, annak is van súlyhatára vagy érdemes a nehezebb dolgokat abba tenni ?
2016. nov. 24. 16:56
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
70%

Nem, nem érthető ez a vergődés, amit itt művelsz.

Szerinted amikor profi filmes stábok jönnek-mennek a nem 250 ezret, hanem millió (dollárt!) érő felszereléseikkel, akkor minden utas a kezében fog valamit, nehogy fel kelljen adni!?

Megvan az ilyen eszközök szállításának megfelelő módja, azt kell igénybe venni.

De ne haragudj, én nem tudlak profinak nézni az alapján, amit te itt művelsz. Olyan vagy, mint egy hisztis 12 éves kislány. :D

2016. nov. 26. 09:41
 22/36 A kérdező kommentje:

na mindenki tök okos, h "megvan a módja" csak 1 valaki írná már le nekem azt a bizonyos módot.

és nem kértem h nézz profinak, én csak egy kérdést tettem fel.

amúgy azóta beszéltem 2 társasággal is és gáz a helyzet mert azt mondják h pl aksikat eleve fel se engednek a repülőre ... hát ez király, mivel a legkisebb kis aksi is 70-80 ezer Ft, és van belőle kb 12 db.

akkor ezeket mind vegyem elveszettnek vagy lesz ami lesz alapon, megpróbálhatom, aztán ha mégse, akkor majd ott veszek újra többszázezerért? hu de nehéz ez így, kár h nem lehet kocsival menni, bár erősen elgondolkodok rajta, végül is mennek teherhajók, ami a kocsit is kiviheti ....

2016. nov. 26. 10:44
 23/36 anonim ***** válasza:
72%
Ne legyel mar ennyire eletkeptelen... le is irtak: CARGO. Mert amit te sulyt vinni akarsz az mar cargo, nem poggyasz. Es adtak is tippet a Lufthansa Cargoval. Szoval, valogasd ki a legfontosabb dolgaidat. Azokat tartsd magadnal a tobbi pedig cargo egy baromi jo biztositas mellett. De komolyan nem ertem hogy felnott embernek ezt magyarazni kell.
2016. nov. 26. 10:48
 24/36 A kérdező kommentje:
ja CARGO. és ugye láttad már h CARGO-ként hogy bánnak a cuccokkal, ugye? tök simán dobálják 10 m-t is, ha éppen úgy van, sztem darabokban de minimum tönkremenve kapnám őket vissza, hát ezek olyan érzékeny kis dolgok, h még minimális rázkódás is árt nekik ...
2016. nov. 26. 10:58
 25/36 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező: te egész egyszerűen elmebeteg vagy.

Töröltesse már valaki ezt a pattogó idiótát.

2016. nov. 26. 11:21
 26/36 anonim ***** válasza:
56%
Akkor megtanulsz pakolni, es csak egy kamerat viszel.
2016. nov. 26. 11:27
 27/36 A kérdező kommentje:

az nem úgy megy, mindnek más a funkciója na meg legtöbbször eleve 3 szögből kell venni valamit, és akkor látod még tartalék kameráról nem is beszéltem ...

hát hiába nehéz ügy ez nagyon, ez a probléma még a jövőre vár, mert nagyon szép h lehet olcsón is repkedni mindenhova na csak így ez egy olyan nehézség, ami miatt kérdésessé válik az egész ...

2016. nov. 26. 11:33
 28/36 anonim ***** válasza:
72%
Valahogy tobb millio ember megis tullendul ezen naponta... amit te akarsz az nem az atlag utas szolgaltatasokhoz tartozik mellesleg.
2016. nov. 26. 11:36
 29/36 A kérdező kommentje:

jó akkor ne legyen átlag,

de tudsz megoldást hogy ne cargo legyen?

és akkor szavazni kéne, ki szerint van a kézipoggyász is súlyhoz kötve és ki szerint csak mérethez? (na mert a légitársaságok is mást beszélnek erről, már sokat felhívtam)

2016. nov. 27. 08:58
 30/36 anonim ***** válasza:
72%

Mondd csak kedves barátom, tudod te egyáltalán mi a cargo? Emellett, láttál már te profi csapatot felvonulni? Szóval, cargo-ba bármit feladhatsz, lehet törékeny, hűtést igénylő, élő, akármit, megfelelően fognak vele bánni, ha szükséges szó szerint kesztyűs kézzel. Ennek van egy ára.

Emellett a profik Pelikán bőröndládába csomagolnak amiben a cuccaik megfelelően méretre vágott keményhabban vannak hogy mindent túléljenek. Még egyszer, ha profi lennél és nem egy tini troll, ezt tudnád, hiszen ez nem csak a profi fényképész de a profi audió, videó etc csapatok szokása is.

2016. nov. 27. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!