Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Fel lehet vinni ezekeet a...

Fel lehet vinni ezekeet a repülőre kézipoggyászban?

Figyelt kérdés

Helló. Életmben nem repültem még, ezért a pancser kérdés, hogy fel lehet-e kézipoggyászban az alábbiakat:

- eldobható borotva

- félig teli golyós dezodor (ez a folyadékkorlátozásba úgy nézem belefér)

- teli tubus fogkrém

Köszi

2016. szept. 15. 19:26
 1/9 anonim válasza:
fel
2016. szept. 15. 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, de a fogkrém méretére is figyelj! (<100ml)
2016. szept. 15. 19:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! valami pici tubus fogrém és a deo elfér külön-külön akkor?
2016. szept. 15. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

???

Ezt most nem teljesen értem.

10 db ilyen kisebb folyadékos cuccot tehetsz az 1 literes zacskóba. A 10 db is bele szokott férni, nemhogy 2 db.

2016. szept. 15. 20:13
 5/9 A kérdező kommentje:

Mit nem értesz azon, hogy nem utaztam még és nem vágom fejből az ilyeneket? A Wizzairnél meg pont ilyen folyadékra vonatkozó leírást még nem is találtam.

Bőven elég egy igen/nem is.

2016. szept. 15. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik mégsem volt elég neked az igen/nem válasz, mert az első két válaszban azt megkaptad.

Egyébként pedig azt nem értem, hogy miből gondolod azt, hogy egy kis dezodor meg egy fogkrém nem fér el bárhol is...

A folyadékokra vonatkozó szabályok pedig itt vannak a Wizzair oldalán, a Biztonság rész alatt:

[link]

2016. szept. 15. 22:40
 7/9 Dundinyuszi válasza:
0%
Ezt mind elveszik a bejáratnál. Akár teli van akár félig. Szúró vágó fegyvert mint a borotva a folyadékok szabályai előtt sem lehetett felvinni.
2016. szept. 16. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Leülhetsz Dundinyuszi, egyes!
2016. szept. 16. 20:23
 9/9 K...László válasza:
Minek vinnél? Majd külföldön veszel! Én is vittem mindenfélét, amikor Amcsiba mentem a kollégákkal. Még ruhákat is. Röhögtek is. Visszafele Bostonban csaltak a mérlegelésnél a javamra, mert annyi cuccom volt. Nagyon kedves volt a csaj. Németben meg átszálltunk, és miattam majdnem a frankfurti reptéren éjszakázott az egész csapat, mert megtalálták a kézitatyómban a fél flakon Axomat, amit még itthonról vittem ki! Mondam a f-szinak, hogy throw out to trash, I don't need that. Ő úgy csinált, mint egy hülye, aki csak németül ért, és vizsgálatot akart. Végül a kollégája rábeszélte, hogy dobja ki. Volt egy külön kuka, pont akkora lyukkal, mint a dezodor, és oda került. Aztán 20p késéssel továbbmentünk, futottunk a géphez. neee, ne vigyél semmit, tele van s3ggfejjel minden repülőtér, de a németek főleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2017. febr. 11. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!