Mit lehet vinni kézipoggyászban?
Már 1 millió kérdés és válasz van itt erről.
De ha a gyakori régi kérdéseit lusta vagy végig olvasni akkor annyit tegyél meg, hogy a repülőtársaság honlapját megnyitod, és ott elolvasod ami érdekel. Feketén-fehéren le van írva minden. A méret, és hogy mi mehet mi nem a kézipoggyászba.
Két aranyszabály létezik:
1) Semmilyen dolgot nem vihetsz fel, ami egyértelműen kárt tehet másban. Ide tartoznak a kések, bicskák, fegyverek, bombák, de a körömreszelő, olló és társai is.
2) Hasonló megfontolásból maximum 10x100ml folyadékot vihetsz fel. Folyadéknak számít minden, ami olyan mint a víz, zselé, krém, tehát a palackozott víztől kezdve a körömlakkon át a tusfürdőig minden.
Kb. ennyi a lényeg.
pont ez jutott nekem is eszembe, amikor megláttam a kérdést... annyi ilyen van már :D
minden légitársaságnál mások a méretek. pl a Ryanair-nál a parfümöt, meg ilyen kis kütyüknél úgy volt 3 éve, hogy 5 db-ot vihettem, külön kis zacsiba be kellett rakni, aminek zárható a teteje. ezeket is ki kellett rakni, mert hivatalosan megnézték. Egy ismerősöm beletett van 100-at és nem szóltak, nekem a kézipoggyászban volt még egy csomó kütyüm, mert 5 az semmi egy nőnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!