Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Kézipoggyászban (wizzair)...

Kézipoggyászban (wizzair) lehet élelmiszert vinni?

Figyelt kérdés
Az leírásban nem találtam kizáró okként... Konzerveket, sütit, rántott húst, szalámi stb.-t vinnék Németországba.
2016. ápr. 6. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A konzervek folyadéknak számítanak, szóval azt figyelembe kell venni, egyébként lehet, bár sosem értettem az ilyet, hogy miért kell rántott hússal repülni...
2016. ápr. 6. 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindent szilárd, száraz élelmiszert fel lehet vinni, már én sem értem. Németországban is van bolt meg hentes...
2016. ápr. 6. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
De magyar rantott hus az mar nincsen Nemetorszagban, ezert kell odavinni, hogy majd ott kint egyutt felmelegithessek a mikroban :'D.
2016. ápr. 6. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Hogy ez nekem eddig nem jutott eszembe... Mindezidáig azon voltam, hogy a lehető legkevesebb csomaggal utaztam, és inkább odakinn vettem meg a legszükségesebb dolgokat. Akár úgy is, hogy csak egy vacak kézipoggyásszal mentem.

De te most rávilágítottál, hogy csinálhatnám másképp is, ahogy te. Aranyárban vehetnék feladott poggyászt, és az így felszabaduló kézipoggyász helyre tehetném a hurkát és a kovászos uborkát.

Köszi :))))

2016. ápr. 6. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem ertem miert kell piszkalni..had vigye csak a hazait!!
2016. ápr. 7. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Tele vannak a német boltok magyar szalámikkal, csak szólok. És nem csak Pick-kel, mindenfélével, még gyulai kolbászt is láttam. Szóval ajándékba nem nagyon érdemes vinni. Még "haza" nagyika sütötte sütinek tudnék is örülni, de szalámival, rántott hússal ugyan nem érdemes fáradni.
2016. ápr. 7. 21:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sajna ahova megyek egy bolt van és nem igazán árulnak magyar dolgokat,illetve a főzés is macerás mivel egy közös konyha van.konzervet azért vinnék mert ott még az se olyan mint az itthoni.
2016. ápr. 8. 19:18
 8/8 anonim válasza:
Mert pl ha 8 órát kell várnod a csatlakozásra , nyilván megéhezel és ne menjen gatyád is a kajára legalább, ha már a vizet meg kell venned olyan országban ahol nem iható a csapvíz és nem tudsz csapból inni...
2016. ápr. 15. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!