Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mit lehet akkor vinni kézipogg...

Mit lehet akkor vinni kézipoggyászban?

Figyelt kérdés
Szinte mindent már letiltottak lassan ott járok hogy vigyek e, régebben repültem de akkor még nem voltak ilyen szigorú biztonsági előírások. Mostanra meg ott tartok hogy egészbe tehetek egy telefontöltőt és egy hajszárítót és ennyi. Ti mit szoktatok fel vinni a gépre?
2016. júl. 8. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Telefon, pénztárca, tablet, csoki, gyógyszer, kulcs, zsebkendő, nedves törlőkendő, iratok, lencsedoboz. Minden másra ott a feladando
2016. júl. 8. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag barmit felvihetsz, ha berakod egy 200 forintos repulos zacskoba.
2016. júl. 8. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag mindent vihetsz. Gondolom vonattal sem utazol nagy késsel, bombával, robbanószerrel. Az egyetlen macerás a folyadék, de azt is vihetsz ha betartod a szabályokat.

Szóval mi az amit nem tudsz vinni?

2016. júl. 8. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Remek szövegértési feladat lehet, hogy elolvasod a légitársaság, vagy a reptér honlapján a szöveget, és értelmezed.

Nem baj, ha elsőre nem érted. De kérlek ne gyere ide olvasgatás nélkül, mert úgy örök életedre maradsz szellemi nyomorék.

2016. júl. 8. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nehéz értelmezned, hogy mit lehet/nem lehet, akkor ne vigyél semmit kéziben. Érdekes, én egy hetes utazásra csak kézipoggyászt vittem, és bele tudtam tenni mindent ami kellett.
2016. júl. 8. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!