Hogy kell repülővel nyaralni?
" jó és ezeket honnan kellett volna tudnom?? Újgazdag vagyok régen csóró volt csak a Balatonon nyaraltam busszal, "
Ne haragudj, de mi köze ennek a gazdagsághoz vagy szegénységhez?
Általános iskola első osztályában már tanultuk, a közlekedés szabályait, szokásait.
Ahhoz nem kell csórónak, vagy újgazdagnak lenned, hogy a GOOGLE-t megnyisd és megnézd, hogy az adott országban az adott repülőtéren milyen közlekedési eszközök vannak. vonat, metró, villamos, busz, taxi????
Ehhez nem kell gazdagság csak némi ész.. Kicsi gondolkodni kéne..
Valószínűnek tartom, hogy mi válaszolók több energiát fektettünk bele abba, hogy megválaszoljuk azt a kérdésedet, amiről már a kiírásból látszott, hogy lusta vagy.
Nem baj, én is gépeltem teljes útmutatót neked arról, hogyan indulj el, mások is ezt tették.
Erre neked áll feljebb.
Szeretnélek megkérni, hogy több alázattal viszonyulj az itteni válaszokhoz. Mi ezt ingyen tesszük, a te jobbításod érdekében tesszük. Szívességből tesszük.
Akkor leszel az életben sikeres, ha megtanulod a fenti alázatot, megtanulsz olvasni (bármennyire is megerőltető), és megtanulsz guglizni.
"Lenne egy kérdésem nekem is: Hogyan gazdagodtál meg?"
Ez most hogy jön ide?
Figyelj elmondom. Volt egy egyszerű kérdésed, amire szinte minden ember tudja a választ, még a fiatalok is. Reptér és egy városi pont között sok mindennel lehet közlekedni. Persze ez függ az országtól, az időjárástól, a napszaktól, a pénzedtől, a nyelvtudásodtól. Ezért mégsem olyan egyszerű a kérdésed amilyennek látszik. Persze jött a sok okos válasz, hogy ott a google esetleg gps. Elmondom, hogy itthon megnézni, lerajzolni, felírni még esetleg lehet, bár nem vagyok benne biztos, hogy épp a google fogja írni a Malay metro üzemidejét, amikor ott épp rendkívüli szabadnap van egy focimeccs megnyerése miatt.
Az én kérdésem első ránézésre ugyan ilyen egyszerű, mindenki tudja, hogy lehet dolgozni, lehet lopni, csalni, lehet nyerni, lehet örökölni... De most melyiket hogyan kell csinálni? Szóval te nem mondtad konkrétan meg, hogy honnan hova és mikor akarsz menni, ezért lehetetlen neked segíteni. Én viszont tudom, hogy itt, és most akarok gazdag lenni! Tehát segíts nekem légyszíves!
"mégis milyen válaszokat vártál. "
Ami az igazság, ugyanis nekem fogalmam sem volt róla hogy működik ez. De csak itt lehurrogni lehet egy teljesen ártatlan kérdésért.
"Újgazdag vagyok "
(...és régi bunkó)
Adsz pénzt a pilótának és az kidob a szállásod felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!