Isztambulban szeretnénk a nyáron nyaralni. El tudok-e jutni busszal, vagy hogy a leggazdaságosabb? Szállásunk már van, de repülővel kb.110. 000 Ft lenne a repülőjegy a legolcsóbb.
Hányan utaztok?
Ha Wizz air-rel repülsz, akkor ezalatt kijön a repülőjegy (nem tudom melyik nap utaztok, minden napra mást ad ki, 15-30 000 Ft között van egy jegy) vagy keress rá Bravofly-on.
Én is repülőt javaslom, semmit képen se menj busszal, még oda se érsz de hulla fáradt vagy az úttól.
Turkish Airlines is kijön jóval 110 alatt.
Ha ügyes vagy, Pegazussal 1,5 Euró per út, Turkish-el 12 euró per út árban megúszod.
Tudom talányos vagyok. De ez a jó.
Milyen kis troll jár közöttünk...
3 hete éjt nappallá téve dolgozok azon, hogy havi egynél többször ki tudjak menni a barátomhoz, úgyhogy fontos lett volna, ha megírod 3-as!
Írd be a keresőbe, hogy Isztambulba busszal !
Én voltam Görög,Spanyolországban busszal és nem bántam meg.
"El tudok-e jutni busszal"
Elárulom, hogy nem sok lakott terület van a világon ahová nem lehet eljutni busszal, és egy 15 milliós európai főváros nem tartozik ezek közé.
Egyébként pedig találd fel magad: Google "Isztambul busz", írd be mikor indulsz, csiribá.
kedves hatoska. isztambul miota fovaros??
amugy en asszem 12.000 ert voltam wizzairrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!