Hogy kell repülővel nyaralni?
Ha az utazasi iroda intezi nyilvan adnak rola informaciot.
Mas esetben sem mondanem lehetetlennek. A legtobb varosban vannak buszok.
Ott akadtam el a kérdésben, hogy eljutsz végre odáig, képes lennél (elvben) megvenni egy saját repülőjegyet. Azt nem értettem innentől, hogy mit akarsz az utazási irodával? Hogy vegyen neked transzfert????
De megpróbálok segíteni. Az egyik hasznos forrás a google. Beírod hogy how to get from xxx to yyy és kiköp egy csomó váláaszt. A másik módja, hogy rákeresel arra, hogy public transportation xxx és kapsz választ. De a google maps közösségi közlekedés ikonja is segít sokszor, ha pedig összetettebb útról van szó: rome2rio.com
Ha mentálisan csak addig jutsz a törzsfejlődésben, hogy álljon neked ott egy fuvarozó a reptéren, amely ki fog tenni az utazási iroda által lefoglalt szállásnál, akkor a legjobb megoldás a hoppa.com.
Magad is eltudod intézni ezer módon
1. Van taxi (bár ezek nem olcsóak
2. a reptéren már lehet bérelni autót (ez sem olcsó)
3.Vannak helyi busz járatok aminek a menetútját a reptéren vagy a google segítségével is megtudod.
4. Google segítségével megtudható az is, hogy az adott országban a reptéren közlekedő vonat, metro hova megy.
Mi pl: Bangkokban metróval megyünk a városba be (mert az csak 60 bath 2 ember részére) és amikor leszállunk vagy gyalog besétálunk a szállodába vagy 100 bathért a Tuktuk visz a szállodához.
Már sokszor leírtam, így neked is leírom.
Ne félj használni a GOOGLE-T!!!
(csodákra képes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!