Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy kell repülővel nyaralni?

Hogy kell repülővel nyaralni?

Figyelt kérdés
Utaztam már egyszer repülővel, így fel tudok szállni rá. De ha utazok valahova akkor hogy jutok el a szállásra a repülőtérről mondjuk ha 50-100 km-re van tőle. Vagy az utazási iroda intézi? És ha nem utazási irodával utazom? Akkor lehetetlen?
2016. aug. 14. 08:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
55%

Ha az utazasi iroda intezi nyilvan adnak rola informaciot.

Mas esetben sem mondanem lehetetlennek. A legtobb varosban vannak buszok.

2016. aug. 14. 09:00
 2/22 anonim ***** válasza:
56%
Édes jó istenem. Ez most komoly kérdés? Ennyi ésszel inkább maradj otthon. Iskolába, bevasarolni, dolgozni hogy jársz amúgy?
2016. aug. 14. 09:27
 3/22 anonim ***** válasza:
52%
Ha egyénileg utazol. akkor kiguglizod magad, hogy hogyan lehetséges. Általában van valamilyen járat ami bevisz a reptérről a városba, onnan meg tömegközlekedéssel ellehet jutni a legtöbb szálláshelyre. Ha sok pénzed van, akkor meg taxival.
2016. aug. 14. 09:40
 4/22 anonim ***** válasza:
52%

Ott akadtam el a kérdésben, hogy eljutsz végre odáig, képes lennél (elvben) megvenni egy saját repülőjegyet. Azt nem értettem innentől, hogy mit akarsz az utazási irodával? Hogy vegyen neked transzfert????

De megpróbálok segíteni. Az egyik hasznos forrás a google. Beírod hogy how to get from xxx to yyy és kiköp egy csomó váláaszt. A másik módja, hogy rákeresel arra, hogy public transportation xxx és kapsz választ. De a google maps közösségi közlekedés ikonja is segít sokszor, ha pedig összetettebb útról van szó: rome2rio.com

Ha mentálisan csak addig jutsz a törzsfejlődésben, hogy álljon neked ott egy fuvarozó a reptéren, amely ki fog tenni az utazási iroda által lefoglalt szállásnál, akkor a legjobb megoldás a hoppa.com.

2016. aug. 14. 09:47
 5/22 anonim ***** válasza:
62%

Magad is eltudod intézni ezer módon

1. Van taxi (bár ezek nem olcsóak

2. a reptéren már lehet bérelni autót (ez sem olcsó)

3.Vannak helyi busz járatok aminek a menetútját a reptéren vagy a google segítségével is megtudod.

4. Google segítségével megtudható az is, hogy az adott országban a reptéren közlekedő vonat, metro hova megy.

Mi pl: Bangkokban metróval megyünk a városba be (mert az csak 60 bath 2 ember részére) és amikor leszállunk vagy gyalog besétálunk a szállodába vagy 100 bathért a Tuktuk visz a szállodához.

Már sokszor leírtam, így neked is leírom.

Ne félj használni a GOOGLE-T!!!

(csodákra képes)

2016. aug. 14. 10:15
 6/22 A kérdező kommentje:
Úristen mennyi bunkó válaszoló van itt.
2016. aug. 14. 10:32
 7/22 A kérdező kommentje:
Szimpla egyszerű kérdést tettem fel. Googleval meg nem sokat értem.
2016. aug. 14. 10:32
 8/22 anonim ***** válasza:
79%
De miért nem értél semmit el a google-val? Hiszen mi is azt használjuk és mi is a google segítségével tudtuk meg a további útirányt. Nem bunkók a válaszadók, csak ma amikor az ember orra előtt ott van a számítógép, az internet, bármit elérhet, megtudhat ha kicsit utánajár a dolgoknak.
2016. aug. 14. 10:49
 9/22 anonim ***** válasza:
71%
Nehéz nem bunkók lenni egy ilyen színvonalú kérdés megvalaszolasanal. Szerintem egy óvodás is megoldana neked a feladatot: TOMEGKOZLEKEDES
2016. aug. 14. 10:51
 10/22 A kérdező kommentje:
jó és ezeket honnan kellett volna tudnom?? Újgazdag vagyok régen csóró volt csak a Balatonon nyaraltam busszal, fogalmam sincs hogy működik a repülős nyaralás. Sok paraszt válaszoló komolyan mondom itt élitek ki a frusztrációtokat, gratulálok.
2016. aug. 14. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!