Repülésben és repülőjegy foglalásban jártasak: ez normális, hogy csak foglalási kódot kaptam a jegy kifizetése után?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni olyantól, aki már sokszor vett repülőjegyet és/vagy tudja, hogy működik. Július 25-én indulna a gép Bécsből, Eurowings légitársaság. A jegyemet a BudgetAir.com oldaláról vettem meg nemrég, kaptam egy e-mailt, amiben szerepel a foglalási kódom. Soha életemben nem repültem még és nem is vettem jegyet, ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy ez így normális e. Lesz egyáltalán rendes jegyem? Ha igen, akkor kb. mikor kapom meg? Azt tudom, hogy indulás előtt be tudok checkolni, de addig ennyi? Egy kód? Megnyugodhatok, él a vásárlásom? Ha az számít valamit, akkor Vista credit kártyával fizettem. Köszönöm előre is a segítséget!2016. jún. 21. 21:57
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget:)
2016. jún. 23. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!