Wizzair repülőjegy ár, ez normális?
Elnézést, nincs gyakorlatom a repülőjegy árakban, de az normális, hogy olcsóbban el lehet jutni Dubai-ba (kb 20000Ft) mint mondjuk Korfura vagy Szicíliába (50-60-ezer Ft)???
Ennyire "kiszámíthatatlan", hogy mikor mennyibe kerül?
Elvileg van egy tipp,szeptembertől decemberig a jegyek mindig olcsóbbak,ilyenkor érdemes megvenni a nyárra a jegyet mert nyaraláskor ez viszi el a legtöbb pénzt.
Viszont mindig változik,gondolom ahogy alakul a helyek száma,ha mondjuk juni 21-re csak 50 ember váltott jegyet a 188 fős gépre,akkor gondolom lejebb viszik az árakat,a cél az hogy a gépek 100%-os utaslétszámmal üzemeljen mert ilyenkor hozza a legtöbb profitot a cégnek.5 ember súlya súlya elenyésző alig okoz többletfogyasztás cserébe 100.000Ft-nál is többet bezsebelhet a cég amiből jó pár liter kerozint vehet.
Persze ki tudja lehet h csak szórakozik a rendszer de szerintem az elméletem helyes.
Egyébként csak 80-90%-os helykihasználással mennek a gépek tehát szerintem felesleges elsőbbségi jegyet venni mert sokan írták már ezt is.Egyébként dubaiba talán azért is olcsóbb repülni mert ott olcsóbb a kerozin,ha benzin olcsó akkor az is így nyílván visszaútnál is spórol a cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!