Miert nem talalok egy normalis weboldalt sem, ahol utazast / repjegyet / szallast lehet foglalni a fiji szigetek egyikere?
köszi a välaszokat. Sajnos nincs idöm
megszervezni, ezert kerdeztem. Az
utazasi iroda jo ötlet lesz, de akkora
haszon van rajtuk, hogy megneztem volna
en is, kb mennyi csak a repjegy.
Tudtok legitarsasagot, ami arra repül
közvetlenül nyugat-europabol? Pl
nemetorszag v anglia. Tuti olcsobb lenne,
mint becsbol.
Az ilyen repülös összehasonlitos oldalak
hatalmas hasznot huznak le a
legitarsasag eredeti arahoz kepest, ezert
nem azon keresztül veszek jegyet.
Nincs sok tapasztalatod az utazásban.
Ha nincs sok időd, szeretnél kényelmesen gyorsan intézni, akkor utazási iroda. Logikus, hogy ők rengeteget felszámolnak, de cserében neked nem kell ezzel foglalkozni. Tudod az idő pénz..
A gyűjtőoldalak igenis olcsobbak ha messzire utazol. Ellenőrizd le magad ird be ugyanazt a momondo.com és mondjuk a Qantas, Air New-Zealand, British stb. oldalán.. Rövid uton nem biztos, hogy jobb, de ilyen messzire a gyűjtőoldalak olcsobbak.
Pontosan.. egyébként is a repjegy foglalás művészet lassan. A gond az, hogy nagy távolságra a honlapok oldalán nagyon magas árak vannak. Plusz néha lehetetlen is lefoglalni, pl. Európából járatokat. pl. próbáltam neked megnézni, hogy a Qantas ad-e ki valamilyen lehetőséget, de nem engedte lefoglalni, még londoni indulással sem.
Aztán..
Ausztráliában is van fapados, pl. a Jetstar. [link] Pl. én most foglaltam Ausztrálába jegyet. A legolcsóbb az lett volna ha lemegyek Szingapúrba egy akciós Finnair vagy Lufthansa jeggyel és onnan Jetstarral tovább. Végül nem ezt választottam, mert baromi macera. Ha elkésem a csatlakozást Szingapúrban akkor annyi, mert fapadosnál senkit nem érdekel, miért késtél. Plusz ha belszámoljuk a csomagokat egyéb díjakat akkor tényleg csak minimális a különbség. Szóval csinálhatsz nagy kutatómunkát varriálhatsz, de végül túl nagy különbség nem lesz.
"honlapok oldalán nagyon magas árak"
ezt úgy értem, hogy a légitársaság közvetlen honlapján, nem pedig a gyűjtőoldalakról beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!