Miert nem talalok egy normalis weboldalt sem, ahol utazast / repjegyet / szallast lehet foglalni a fiji szigetek egyikere?
Figyelt kérdés
ahol vizuminformaciok vannak, utazassal / repülessel kapcs. Hirek. Pl mennyivel elöre lehet ledvezmenyesen foglalni, mennyi a jegy 1 evvel elöre megveve, stb.2013. júl. 11. 10:46
11/13 anonim válasza:
Én az expedia.com-on szoktam jegyeket venni, az is gyűjtőoldal, de van aki a kayak-ra esküszik. Ott is lehet szállást találni. Első körben mindig a hostelworld.com.ot csekkolom le, de exkluzív helyekre inkább a hotels.com-ot. Én biztos, hogy nem bíznám utazási irodára, inkább fél évvel korábban nekiállok informálódni, szervezgetni, számolgatni, mert több százezer forint lehet a különbség. Mellesleg sztem hiába bízol meg utazási irodát, ők is max lefoglalják neked, de ha nem fognak kísérgetni (hacsak nem körutazásra fizetsz be, de ez esetben is szerintem kitelepített emberről van szó)
12/13 anonim válasza:
Mert talán a Google-be kéne írni nem a Gyk-ra te lizzard.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!