Hogyan lehet olcsón repülni Törökországba? Mindenki pár ezer Ft-os jegyekről beszél de én 30 alatt az istenér nem találok. és az csak oda.
Augusztus elején vagy Július végén szeretnék menni, és huszadika körül hazajönni. Megnéztem rengeteg oldalt ez oda vissza 60 ezer Ft.... ami nekem sajnos nagyon sok :( Több ismerősöm is azt mondja és több helyen is olvasom folyamatosan hogy 10-15 ezerér simán meg lehet oldani, de arról már senki nem beszél hogy HOL és HOGYAN? Tud nekem valaki segíteni vagy ezek csak ilyen legendák? Előre is köszönöm a segítséget!
22/L.
Ha pasihoz mesz es nem o fizeti, de meg fel sem ajanlja, akkor ne menj.
Amugy pedig itt sokan beszelnek par ezer forintos jegyekrol, de mikor linkeket kerek, hirtelen eltunedeznek... erdekes. A baratom torok, mindem honapban megyek hozza par napra, es eletemben nem repultem meg oar ezerert meh Isztambulba se. A legjobb fogas az egy THY jegy volt egyszer 103 euroert odavissza, szoval ne csodalkozz hogy nem leteznek ezek a jegyek, en se talalom oket pedig mar lassan minden jobb honlapot ismerek jegy kerdeseben.
Most nyaron pedig kulonosen magasak az arak (mondjuk en legkozelebb bayram alatt megyek, szoval azert is magasak egyreszt), de a mostani jegyem 311 eurora jott ki THY odavissza. Szoval kitarto keresest kivanok neked:) momondo.comot, skyscanner.hu-t ajanlom:)
De ha kerdesed van errol az egesz torok temakorrol, jegyrol akarmirol nyugodtan keress meg privatban!
21/L
Igen hozzá megyek, fél éve ismerkedtünk meg, pár hete ment haza, itt volt ösztöndíjjal tanulni, és nagyon szeretnék kimenni hozzá, de a nyári fizetésemből nem tudom mennyire fog összejönni... ő ki akarta nekem fizetni de nem engedtem, nem szeretem ha ennyit költenek rám, erősködött sokat de aztán rájött hogy felesleges. :) Találtam most júniusban jegyet oda vissza 14-15 ezer Ft-ért, de augusztus elején és vége fele borzalmasan drágák, konkrétan az összes pénzem, egy havi fizetésem rámenne, és most nagyon tehetetlen vagyok...
Igaz lehet az, hogy utolsó pillanatban olcsók a jegyek? Vagy erre ne számítsak?
Köszönöm a tanácsokat, és a segítséget, lehet élek és a lehetőséggel majd, és írok, mert azért sok dologgal nem vagyok tisztában, félek is, de muszáj mennem! :)
Egyébként igen, Isztambulról van szó!
Utolso pillanatra ne szamits, torok ferfi pedig nem europai, ne alazd meg azzal hogy nem hagyod hogy gondoskodjon rolad. Szamukra ez eleg megalazo. O total mas vilagbol jott ilyen szempontbol es ha ragaszkodsz az itt megszokott formakhoz akkor nem lesz tul sok eselyetek egyutt. Bocsi nem kioktatni akarlak, csak eleg sokat eltem ott meg egy torok joembert hallgatok errol mar eleg regota :D.
Utolso pillanatra tenyleg ne hagyd a vasarlast mert az nagyon lutri.
Mondhatni már kiismertük egymást annyira, hogy ebből ő nem fog problémát csinálni :) Egy évet töltött itt, és már sok más európai országot is megjárt, nem ragaszkodik annyira a saját kultúrájához, úgymond én is engedek, és ő is enged, mert tudja hogy nekem épp olyan idegen néhány dolog amennyire esetleg neki. Amíg itt volt 24 órába együtt voltunk, konkrétan együtt éltünk, az anyagiakat mindig megfeleztük, és volt hogy ő főzött nekem önszántából (nem sokszor:D de persze ezt nem is szeretném:)). Ezzel csak azt akarom mondani hogy ő kicsit nyitottabb, nem annyira ragaszkodik a saját kultúrájához, szokásaikhoz, a vallást pedig egyáltalán nem követi, rendszeresen disznóval etettem, soha nem imádkozik, és az öltözködéssel kapcsolatban is megmondta hogy tényleg csak akkor várja el tőlem, ha Törökországban olyan helyen, városban járunk, ahol kell, ajánlatos... és egyedül él, így a családját sem zavarnánk. :) Ilyen dolgokkal egyáltalán nincs probléma, épp annyira muszlim mint amennyire én keresztény :D ő megért engem, én megértem őt, és ha más megoldás nem lesz, elfogom fogadni a segítségét is. :)
Mindenképp augusztusban megyek, mert munka és egyéb dolgok miatt csak akkor jó, szóval úgy tűnik bele kell törődnöm az árakba... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!